ING Bank este pe locul III în topul băncilor după valoarea plafonului Noua Casă alocat

G.U.
Bănci-Asigurări / 7 martie 2022

ING Bank este pe locul III în topul băncilor după valoarea plafonului Noua Casă alocat

ING Bank este pe locul III în topul băncilor după valoarea plafonului Noua Casă alocat pentru 2022, conform unui comunicat al băncii. Începând de astăzi, clienţii interesaţi pot depune cereri în Office-urile ING.

Roxana Cristea, Lending Tribe Lead ING Bank România, a declarat: "ING Bank este o bancă cu tradiţie în program, iar prin volumul mare de cereri primite şi finalizate a ajuns pe locul 3 în top fonduri alocate. Programul Noua Casă vine în principal în ajutorul celor ce nu deţin avansul minim necesar pentru un produs ipotecar standard şi doresc să împrumute maximum 70.000 de euro. Clienţii care deţin deja avans de 15% pot găsi oferte standard ale băncilor la un cost similar, cu proces de obţinere mult mai facil şi chiar posibilitatea alegerii unei rate fixe lunare care să îi protejeze de fluctuaţiile IRCC".

Procesul complet pentru achiziţia unui imobil cu Noua Casă prin ING Bank începe cu o vizită într-un ING Office, unde clientul poate primi aprobarea financiară gratuit, pe loc (dacă are veniturile înregistrate la ANAF), independent de imobilul ales. Aprobarea are o valabilitate de 90 de zile, iar simulările de credit nu afectează capacitatea de creditare a clientului, ele nefiind înregistrate la Biroul de Credit.

Ulterior, consultantul bancar ghidează clientul atât cu privire la lista de documente necesare, dar şi în relaţia cu evaluatorul şi notarul public. Costurile adiţionale în acest proces acoperă onorariul evaluatorului (şi depind de valoarea imobilului), costurile notariale şi asigurarea obligatorie pentru locuinţă.

Potrivit sursei citate, românii care se află la a doua locuinţă sau nu îndeplinesc condiţiile de eligibilitate pot apela la creditul ipotecar standard. Cei care au posibilitatea de a achita un avans de minimum 15% din valoarea locuinţei beneficiază de o rată a dobânzii apropiată de cea a creditelor Noua Casă (IRCC+2%). Aceasta pleacă de la IRCC+2,09% pentru cea integral variabilă, respectiv 4,19% pentru cea fixă în primii şapte ani şi IRCC+2,49% variabilă din anul opt pentru clienţii care optează pentru creditul ipotecar ING 7FIX.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb