ING Bank oferă noi servicii de plăţi pentru companiile mici

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 3 martie 2011

Instalarea gratuită a unui POS la sediile companiilor mici (cifră de afaceri de maximum două milioane de euro) şi plata cu bilete la ordin şi cecuri completează pachetul de servicii pe care ING Bank le oferă companiilor mici, se arată într-un comunicat transmis de bancă.

Posibilitatea instalării unui POS este una dintre ofertele noi pe care ING Bank le propune companiilor mici. Întrucât plata cumpărăturilor cu cardul este tot mai frecventă, folosirea POS-ului le poate aduce micilor comercianţi oportunităţi de a-şi creşte vânzările, declară oficialii băncii.

POS-ul oferit de către ING Bank funcţionează prin conexiune GPRS şi permite efectuarea plăţilor atât în lei, cât şi în euro. Aparatul se instalează rapid, gratuit şi nu are costuri de utilizare, se afirmă în comunicat. "Singura taxă plătită de comerciant este de 1,7% din valoarea tranzacţiei. Un alt avantaj de care pot beneficia comercianţii care aleg să folosească POS-ul de la ING Bank este serviciul de call-center dedicat, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii", precizează ING Bank.

Cel de-a doilea serviciu nou oferit întreprinderior mici este plata prin biletele la ordin şi cec-uri, care pot fi folosite în cazul în care se doreşte amânarea sau garantarea unei plăţi, creşterea lichidităţii sau o siguranţă mai mare la încasarea banilor.

"Pentru a beneficia de cele două servicii nou lansate, companiile mici trebuie să fie clienţii pachetului ING Profesional. ING Bank activează din 1994 pe piaţa românească şi deţine o reţea de 220 unităţi bancare. ING Bank România face parte din ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză, care are peste 60 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din 50 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb