Înlocuiri la nivel înalt pentru Transelectrica, Romgaz şi Oil Terminal Constanţa

F.A.
Companii / 16 ianuarie 2009

Adrian Băicuşi îl va înlocui din funcţie pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, Marcel Piteiu pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, iar Vasile Miu a fost confirmat în funcţia de director general al Oil Terminal, potrivit datelor biroului de presă al ministerului Economiei.

Ordinele de numire în funcţie au fost emise azi, 16 ianuarie 2009, pentru Transelectrica şi joi, 15 ianuarie pentru Romgaz şi Oil Terminal Constanţa, potrivit datelor Ministerului Economiei.

"Adrian Băicuşi va fi director general al Transelectrica, din 21 ianuarie 2009, iar eu voi ocupa postul de director al Sucursalei Transelectrica de la Sibiu", a precizat pentru NewsIn Stelian Gal.

Mihai Lupu a demisionat la 18 decembrie 2009 din funcţia de director general al Oil Terminal, întrucât a fost ales deputat PNL.

Ministerul Economiei, Adriean Videanu, nu a putut fi contactat pentru declaraţii.

Transelectrica este transportatorul naţional de electricitate. Romgaz este producător de gaze naturale. Oil Terminal Constanţa este unul dintre cele mai mari terminale petroliere din Sud-Estul Europei.

Acţionarul majoritar al celor trei companii este Ministerul Economiei.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Sa faceti curatenie in aceasta societate

    si sa incepeti cu tov Ciutureanu! 

    transelectrica este mai mult firma de turism asa zis tehnic in strainatate si de transport persoane nu de energie,asta ca oape fiecare angajat are masina de servici.Ma bucura D-nul Baicusi are si valente tehnice.Sa vad cum o s-ai aprecieze pe directorii ,si asa multi la numar,care nu stiu sa umble cu un calculator sau cu telefonul din dotare.Cat despre fostul director,toata stima ca inginer ,dar imi lipseste pentru manager,a fost unul din artizanii trecerii pram-ului la SMART, o filiala constituita pentru ca sindicalistii sa fie directori.Astept o reactie corecta aD-lui Baicusi si la problemele salariatiilor vechi din SMART si la cum sunt exploatati,nu din punct de vedere electric,de de gasca de directori.Apropo, numarul de angajati cred ca s-a triplat de la splitarea din 2001 la TRANS si filiale.

    1. Numarul de angajati s-a marit la Transelectrica. E adevarat. La SMART insa s-a micsorat. Iarasi adevarat. Sa nu uitam ca la SMART au fost deja doua serii de disponibilizari. Pe nivele similare Trans-ul are de doua sau trei ori mai multi angajati decat SMART-ul.... Iar de salarii ce sa mai spunem. SMART-ul este mult, mult in urma TRANS-ului. Iar relatia Trans - SMART este una precum stapan - sclav... Chiar sunt curios sa vad ce face Baicusi care de fapt nu are treaba cu postul decat politic....

      da, asa este,smartul munceste si transelectrica incaseaza..echitabil?!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb