Intelstart organizează Notorium Brand Awards România 2024

Comunicate de presă / 2 septembrie

Intelstart organizează Notorium Brand Awards România 2024

În 2024, concursul Notorium Brand Awards, organizat de compania de proprietate intelectuală INTELSTART cunoscută pentru recunoaşterea celor mai puternice branduri din Republica Moldova, se extinde în România. După opt ediţii, această competiţie de renume internaţional aduce în atenţia publicului românesc oportunitatea de a recunoaşte şi celebra excelenţa şi inovaţia brandurilor locale şi internaţionale prezente pe piaţa din România.

Concursul se desfăşoară în perioada 2 septembrie - 27 septembrie 2024, acoperind 188 de coduri CAEN şi reunind peste 2000 de branduri autohtone şi internaţionale, la cele 45 de clase de produse şi servicii conform clasificării de la NISA.

În prezent pe site-ul concursului sunt expuse la voting brandurile a peste 1600 de companii active mari şi foarte mari din România, din toate domeniile de activitate.

Conform Regulamentului pot participa branduri prezente pe piaţa din România, ce aparţin companiilor active mari şi foarte mari. Participanţii pot solicita modificări/actualizări sau înscrie branduri noi în Concurs până pe 15 septembrie 2024.

Gala de Decernare a câştigătorilor celor mai recunoscute branduri din România, top 3 învingători, la fiecare categorie va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie, la Bucureşti.

Cifrele care definesc NOTORIUM BRAND AWARDS:

8 ediţii realizate,

+ 2.000 branduri naţionale şi internaţionale,

+ 1.600 companii active mari şi foarte mari,

+ 1.000.000 angajaţi,

188 de domenii de activitate după cod CAEN,

45 de clase de produse şi servicii după clasificarea de la NISA,

760.000 vizitatori unici ai site-ului notorium.

Participarea publicului şi sistemul de votare

Concursul este disponibil cu voting online pe pagina oficială www.notorium.ro, cu autentificare în baza emailului şi a numerelor de telefoane mobile din România. Pentru că se ţine de cont de principiul de calitate şi transparenţă, pentru prima dată în România, de pe un număr de telefon va fi posibil de votat doar câte un singur brand din diverse categorii.

BENEFICIILE PARTICIPANŢILOR LA CONCURSUL BRANDURILOR RECUNOSCUTE NOTORIUM 2024:

Trofeul NOTORIUM: O şansă de a câştiga unul dintre cele mai râvnite trofee de autor din industrie, un simbol al excelenţei şi recunoaşterii, ce va fi oferite oficial la Gala de Decernare.

Dreptul de a utiliza logo-ul "VOTAT BRAND RECUNOSCUT": Veţi avea dreptul să utilizaţi acest logo distinctiv, care va spori încrederea şi loialitatea clienţilor, şi va amplifica imaginea brandului dvs.

Expunere unică în Comunitatea liderilor business-ului din România din toate domeniile de activitate: Peste 1600 de companii active mari şi foarte mari, cu circa 1.000.000 de angajaţi.

Prestigiu şi Recunoaştere: Fiind unul dintre cele mai respectate evenimente din industrie destinate brandurilor, Concursul NOTORIUM oferă recunoaştere la nivel naţional.

Vizibilitate Majoră: Cu peste 2000 de branduri naţionale şi internaţionale participante, prezente pe piaţa română, evenimentul oferă expunere maximă pe toate reţelele noastre de socializare, inclusiv prezenţa logotipului Dvs pe site-ul NOTORIUM pentru un an întreg.

Expunere Media Masivă: Beneficiaţi de transmisiunea live a Galei de Decernare a Premiilor, de promovarea intensă în mass-media.

Crearea unei experienţă unice, pentru clienţii şi comunitatea dvs: Ei vor avea posibilitatea să vă susţină brandul pe baza voting-ului transparent şi securizat, într-un Concurs de amploare.

Colaborări Strategice: Posibilitatea de a dezvolta parteneriate cu alte branduri de renume prezente la Concurs.

Materiale Promoţionale Personalizate: Realizarea unui spot video şi banner online cu distincţiile NOTORIUM, care va fi promovat pe reţelele de socializare şi la Gala de Decernare.

Networking de Elită: Accesaţi oportunităţi exclusive de networking la Gala de Decernare a Premiilor şi conectaţi-vă cu lideri din toate domeniile, reprezentanţi ai autorităţilor, influenceri şi clienţi potenţiali.

Promovare Extensivă: Includerea în Catalogul Brandurilor Recunoscute din România - NOTORIUM 2024.

Posibilitatea de a deveni Parteneri ai Concursului şi Galei de Decernare a Premiilor NOTORIUM şi de a beneficia de avantajele acestuia.

NOTORIUM BRAND AWARDS ROM NIA 2024 va fi un eveniment de referinţă pentru brandurile locale şi internaţionale prezente pe românească, oferind recunoaştere şi vizibilitate celor mai performante companii. Publicul şi participanţii sunt invitaţi să se alăture acestei iniţiative cu oportunităţi unice şi să contribuie la succesul brandurilor recunoscute din România.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb