Intesa Sanpaolo Group, lider în clasamentul Extel

S.B.
Bănci-Asigurări / 11 septembrie

Intesa Sanpaolo Group, lider în clasamentul Extel

Intesa Sanpaolo Group îşi consolidează poziţia în topul liderilor din sectorul bancar european, potrivit sondajului anual al companiei de cercetare Extel, cunoscută anterior drept Institutional Investor Research.

Intesa Sanpaolo a fost recunoscută pentru excelenţa sa în relaţia cu investitorii instituţionali şi analiştii financiari, pentru cel mai bun program ESG, dar şi pentru performanţele individuale ale echipei sale de management.

Carlo Messina a primit titlul de cel mai bun CEO din sectorul bancar european pentru a şaptea oară de la introducerea acestui clasament, în urmă cu nouă ani. Această recunoaştere constantă reflectă aprecierea investitorilor instituţionali şi a analiştilor financiari pentru leadershipul şi performanţele sale.

Pe lângă titlul de cel mai bun CEO, Intesa Sanpaolo a primit o serie de alte distincţii importante:

- Consiliul de Administraţie al băncii a fost desemnat cel mai bun Consiliu de Administraţie pentru a treia oară consecutiv.

- Stefano Del Punta, în prezent Senior Advisor al CEO-ului, a fost votat cel mai bun CFO pentru al optulea an consecutiv.

- Echipa de Relaţii cu Investitorii, condusă de Marco Delfrate şi Andrea Tamagnini, s-a clasat pe primul loc în sectorul bancar european pentru al şaptelea an consecutiv.

- Marco Delfrate a fost votat cel mai bun profesionist în relaţia cu investitorii pentru al şaptelea an consecutiv.

- Intesa Sanpaolo s-a clasat pe primul loc pentru cel mai bun program ESG în rândul băncilor europene pentru al cincilea an consecutiv.

Aceste premii reflectă aprecierea comunităţii financiare internaţionale pentru Intesa Sanpaolo, o instituţie financiară axată pe inovaţie, impact social şi sustenabilitate. Ele subliniază, de asemenea, calitatea echipei de management a băncii, condusă de Carlo Messina, care şi-au menţinut aprecierea investitorilor şi analiştilor financiari europeni în ultimii ani.

"Titlurile obţinute de Intesa Sanpaolo în Europa ne onorează şi ne confirmă încă o dată că suntem pe drumul cel bun. Aceste performanţe se datorează, în primul rând, dedicării întregii noastre echipe - pentru care sunt profund recunoscător - , managementului competent, modelului nostru de business solid şi diversificat, precum şi investiţiilor semnificative în tehnologie. Considerăm că transparenţa şi comunicarea responsabilă sunt vitale pentru dialogul nostru continuu cu toate părţile interesate. Investitorii şi analiştii financiari apreciază capacitatea noastră de a ne îndeplini şi chiar de a depăşi angajamentele asumate, precum şi sensibilitatea noastră faţă de aspectele ESG, ceea ce ne poziţionează ca lider global în Impact Social", a declarat Carlo Messina, CEO Intesa Sanpaolo.

Extel, fostul Institutional Investor Research, este un furnizor independent de cercetare cu o reputaţie solidă în rândul comunităţii financiare internaţionale în ultimii 50 de ani. Clasamentul său anual se bazează pe un sondaj amplu realizat în rândul a aproximativ 1.800 de investitori instituţionali şi analişti financiari, oferind o perspectivă valoroasă asupra percepţiei pieţei cu privire la performanţa companiilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb