IOHANNIS: "Au circulat tot felul de fake news în spaţiul public"

J.P.
Politică / 18 august 2020

"Au circulat tot felul de fake news în spaţiul public"

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că discuţiile de marţi cu membrii Executivului au vizat planul de rezilienţă în vederea accesării fondurilor europene de către România. Şeful statului a precizat că a circulat un fake news în spaţiul public şi a dorit să clarifice faptul că Guvernul a prevăzut în rectificarea bugetară fonduri substanţiale pentru fermierii afectaţi de secetă, conform news.ro.

"Planul de rezilienţă este planul pe care îl pregătim pentru a atrage fondurile europene negociate acum câteva săptămâni. Guvernul lucrează în prezent la identificarea proiectelor care vor fi incluse în acest program, iar în final sperăm ca toate proiectele să fie eligibile. Eforturile Guvernului în acest moment se concentrează pe infrastructură. România are foarte multă nevoie de infrastructură şi vorbesc în special despre autostrăzi şi căi ferate. În acest domeniu pot spune că suntem foarte avansaţi. Avem mai multe tronsoane de autostradă pregătite pentru a fi incluse în proiecte pentru care se solicită aceşti bani europeni", a afirmat Klaus Iohannis, într-o declaraţie de presă susţinută marţi la Palatul Cotroceni.

Şeful statului a vorbit şi despre proiectele pregătite de Guvern pentru a sprijini fermierii şi agricultura.

"O altă parte importantă e cea de agricultură. Fermierii români au foarte mare nevoie să fie susţinuţi. Ştim foarte bine că pe lângă problemele cauzate de pandemie, fermierii noştri se confruntă cu probleme generate de seceta din primăvară. Guvernul a prevăzut la rectificarea bugetară fonduri substanţiale destinate fermierilor afectaţi de secetă. Ştiu că aici au circulat tot felul de fake news în spaţiul public. A doua linie, la fel de importantă, e pregătirea unor proiecte europene care vin să prevină astfel de situaţii. Lucrăm intens la elaborarea unor proiecte care vizează sistemele de irigaţii, combaterea secetei, în special un cadru care să înleasnească muncă fermierilor şi să aibă o componentă foarte importantă de protecţie a mediului", a conchis Iohannis.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. TATĂL MINCIUNILOR, GROPARUL ECONOMIEI ROMÂNEȘTI MARS HITLERIST ULE, MONSTRULE CU CHIP DE OM. ODATĂ NU VORBEȘTI DE DUBLAREA ALOCAȚIILOR LA NEVINOVĂȚIE COPII ȘI DE CREȘTEREA PENSIILOR LA PENSIONARII CARE AU MUNCIT CORECT ȘI CINSTIT CU 40%.NU AU JEFUIT ȘI FURAT TARA CUM AI FĂCUT TU ȘI GUVERNUL TĂU P. N. L. EPRE HITLERISTE. DE CE URĂȘTI C COPII ȘI PENSIONARII. DE CE ÎȚI BAȚI JOC DE EI CRIMINAL ULE, TIRAN, CRUD, ODIOS. CE VINA AU COPII CA TU EȘTI SUGALAU, BULANGIUL, POPONAR DIN NAȘTERE. CE VINA AU COPII CA TU EȘTI W. C UL PUBLIC AL OCCIDENTALILOR ȘI LE SUGI PULELE ÎN CANCELARIILE CIND TE PLIMBI PE BANII NOȘTRI FĂRĂ CA TU SINGUR SA ȚII PRODUCI. NUMAI APĂREA ÎN FATA NOASTRĂ CA NE PRODUCI SCIRBOS MAI BINE DUTE ȘI TRAGEȚI UN GLONȚ ÎN GURA CA PREDECESORUL TĂU ADOLF HITLER.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb