IOHANNIS: "Cum să ne imaginăm că ţara va fi păzită de un penal? Este o condiţie minimală, la care nu voi renunţa"

Diana Mihu
Ziarul BURSA #Politică / 26 octombrie 2016

"Cum să ne imaginăm că ţara va fi păzită de un penal? Este o condiţie minimală, la care nu voi renunţa"

Klaus Iohannis a spus că nu renunţă la principala condiţie pe care trebuie să o îndeplinească viitorul premier şi anume să nu aibă probleme penale, a declarat acesta la Adevărul live.

Şeful statului a fost întrebat dacă portretul-robot al premierului pe care l-a făcut, afirmând că acesta nu trebuie să aibă probleme penale, a generat critici din partea PSD, dacă s-a schimbat ceva de la acea precizare şi totodată dacă se gândeşte să ia în calcul nominalizarea lui Liviu Dragnea.

"Nu am făcut un portret-robot, am renunţat la câteva condiţii pe care le pun eu atunci când se va discuta despre desemnarea unui premier. Haideţi să luăm chestiunea penală. Am citit că se fac angajări pentru paznici. De fiecare dată când se angajează agenţi de pază, prima condiţie e să nu aibă cazier, adică să nu fie penal. Cum să ne imaginăm că ţara va fi păzită de un penal? Este o condiţie minimală, la care nu voi renunţa. Ca preşedinte, nu am o problemă cu vreun partid. Am însă probleme cu oameni care n-ar trebui să fie în primul rând, dar se erijează în conducători. Am făcut acest anunţ din timp, ca partidele să se pregătescă, astfel încât să nu avem probleme după alegeri", a menţionat Iohannis, conform aceleiaşi surse.

De asemenea, preşedintele a declarat că modificarea celor 120 de taxe tăiate de Liviu Dragnea nu l-a convins pe motiv că acestea nu se pot schimba de la o săptămână la alta şi creează confuzie în plină campanie electorală.

"Pe mine această abordare nu m-a convins deloc. Nu se poate lucra aşa. Ce să-şi imagineze un antreprenor: că azi există unele taxe, iar peste o săptămână sunt alte taxe, numai pentru că există campanie electorală", a mai specificat Iohannis.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Aș fi de acord cu afirmația. Dar cu rămâne cu țara în care Președintele este un escroc dovedit de instanță în mod definitiv? Retrocedare litigioasă bazată pe minciună? Cine face așa ceva este un ESCROC, dle Președinte Escroc.

    1. nu vezi ca sta la rind Basescu si... altii! :))

      Cristinica, nu te-ai documentat bine (ne-ai obișnuit de la Dip).

      Ia pune mătăluță un extras din motivarea sentinței prin care Johannis a pierdut casa. 

      Sa vedem unde e escrocul. 

      Tu poți folosi oglinda.

      Mai tineti minte dosarul Flota? Base, in 2004, s-a dat demisia pentru a fi cercetat. A castigat alegerile (prietenii stiu cum) l-a numit pe Morar si a disparut prejudiciul. In 2014, Iohanis astepta verdictul cu sediul Raffeissen(fara legatura cu creditele CHF). A castigat si apare recursul exceptional. Jos penalii PSD!!!

      Măi [Fragment eliminat, conform regulamentului.] ce ești. Iată aici motivarea.

       

      Vrei să îți extrag cuvintele, [Fragment eliminat, conform regulamentului.] ce ești. CAUZĂ ILICITĂ, FRAUDĂ LA LEGE, NULITATE ABSOLUTĂ, ÎNCĂLCAREA COMPETENȚEI TERITORIALE, NU S-A BAZAT pe legături de rudenie (deci FALS). 

       

      Mai vrei, prostac chf gunoier ce ești! 

      "Instanta de apel a retinut corect ca certificatul de mostenitor nr. 90/1999 a fost constatat nul pentru cauza ilicita si frauda la lege, motivul nulitatii absolute fiind redat expres in considerentele deciziei civile nr. 33/2005 a Tribunalului Brasov, retinuta cu putere de lucru judecat si in prezenta cauza. Astfel, din considerentele acestei decizii devenite irevocabila prin respingerea recursului rezulta ca instanta a constatat nulitatea certificatului de mostenitor nr. 90/1999 prin care Bastea Ioan, Lazurca Georgeta si Johannis Carmen dobandeau drepturi succesorale asupra celor doua imobile apartinand defunctilor Ghenea Maria si Ghenea Eliseu, pentru faptul ca 'certificatul de mostenitor s-a emis cu incalcarea competentei teritoriale absolute si nu s-a bazat pe o relatie de rudenie intre ultimii doi defuncti, Ghenea Eliseu (Ghenea Ilisiu) si Bastea Nicolae, fiind incalcate norme legale imperative care reglementeaza devolutiunea succesorala'." 

    asa, tine-te tare!

    Se creaza o confuzie vadita intre penal si condamnat. Dl presedinte facea referire la cazier... Acolo se vad condamnarile nu si dosarele penale nesolutionate de o instanta. Pe meleagurile noastre dosarele penale facute in campanie electorala put a militie politica.

    A fost odata un nene care a luat bani din meditatii si nu a platit impozit. Apoi a luat la purtare o suba din blana de oaie si a inceput sa faca morala.

    1. Era BINE CAND TACEA.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb