Iohannis: "Viziunea mea, ca preşedinte: România lucrului bine făcut"

V.B.
Politică / 27 septembrie 2014

Actualizare 14:47 Blaga: "Iohannis va finaliza procesul de occidentalizare a României"

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, "va face de la Cotroceni pentru români ce a făcut de la Primăria Sibiu pentru sibieni" şi va finaliza procesul de occidentalizare a ţării noastre, a declarat astăzi şeful PDL, Vasile Blaga, la lansarea lui Iohannis.

"Iohannis a creat la Sibiu zeci de mii de locuri de muncă şi şomajul a dispărut, mincinosul Victor Ponta a promis un milion de locuri de muncă. Unde sunt? Numai în acest an, a distrus 100.000 de locuri de muncă. Iohannis a adus la Sibiu investitori românii şi străini, de Ponta investitorii < fug ca dracul de tămâie > şi în fiecare zi sute de firme româneşti dau faliment. Iohannis va face de la Cotroceni pentru români ce a făcut din Primăria Sibiu pentru sibieni, va finaliza procesul de occidentalizare a României", a afirmat Blaga la mitingul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis.

Copreşedintele ACL a adăugat că proiectul alianţei este despre cum o să arate România fără minciună, fără jumătăţi de măsură, iar ţara noastră are nevoie de un preşedinte care să convingă prin fapte, nu prin vorbe goale: "Am condus multe campanii electorale, întotdeauna adversari au fost pesediştii. PSD nu s-a schimbat, poate observăm totuşi că tinerii pesedişti sunt mult mai răi ca cei de dinaintea lor. Exemplu: mincinosul Ponta şi obraznicul Şova. Un lucru s-a schimbat, totuşi. Uitaţi-vă în această piaţă şi pe bulevarde: 50.000 de oameni sunt aici - şi PDL-işti, şi PNL-işti, şi membri ai Forţei Civice, ai marii familii a ACL, cea care va învinge PSD şi îl va învinge şi pe Ponta".

---

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, în discursul rostit astăzi la mitingul de lansare a candidaturii proprii, că viziunea domniei sale este "România lucrului bine făcut", adăugând că intră în competiţie cu gândul să facă din România "o ţară care ştie ce vrea şi care poate ceea ce vrea", scriu surse din presă.

"Mărturisesc, nu e uşor, e un moment special pentru mine. Nu m-am gândit că voi fi aici, nici în urmă cu 30 de ani, când am început să predau ca profesor, nici în urmă cu 14 ani, când am devenit primar. Nu m-am gândit că eu, un profesor de liceu, cu nume de neamţ, dintr-un oraş din centrul ţării, voi fi astăzi în faţa a zeci de mii de oameni entuziaşti, vorbind în numele a milioane de susţinători, cu o viziune pentru România. Democraţia şi libertatea au făcut acest lucru posibil. Dar mai ales voi, cetăţenii acestei ţări, cu generozitatea voastră, cu deschiderea voastră, voi aţi făcut acest lucru posibil. Este o onoare şi o mare responsabilitate. Pornesc în această bătălie pentru Preşedinţia României cu încredere şi convingere", a spus Iohannis la manifestaţia ACL din Piaţa Victoriei.

Liberalul s-a catalogat drept "un om al faptelor, nu al vorbelor goale", "un om al promisiunilor onorate, nu al scandalului şi spectacolului", "un om care construieşte, nu care distruge".

"Viziunea mea, ca preşedinte al României, poate fi spusă simplu, dar cuprinzător: România lucrului bine făcut! (...) Eu vă spun cu toată convingerea: în România se poate! Am intrat în competiţia prezidenţială cu acest gând: să facem din România o ţară care ştie ce vrea şi care poate ceea ce vrea! O Românie a lucrului bine făcut!", a continuat Klaus Iohannis, referindu-se la "o ţară care merge înainte pe drumul ei european şi euroatlantic", "care îşi pune banii să producă dezvoltare economică, locuri de muncă bine plătite, şi nu îi pierde în câteva buzunare de partid", "care încurajează iniţiativa, şi nu o sufocă prin taxe şi impozite fără noimă", "care găseşte soluţii durabile la sistemul de pensii, nu una care se împrumută an de an pentru a le plăti", "care investeşte în oameni, în educaţia lor, care îşi ţine acasă specialiştii din economie, din cercetare, din sănătate, preţuindu-le pregătirea şi munca", "o ţară în care oamenii nu mor cu zile pentru că sistemul de sănătate e bolnav", "o ţară care nu îşi vinde resursele pe bani mărunţi", "o ţară în care progresul naţiunii şi al fiecărei familii este măsurabil de la an la an, în care speranţa de viaţă creşte şi oamenii spun cu drag acasă".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Io hann is klosse.... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb