IONUŢ MOŞTEANU: ''Sesizarea la CCR este încă una din încercările disperate ale lui Florin Cîţu de a rămâne agăţat de scaunul de la Palatul Victoria''

G.U.
Politică / 8 septembrie 2021

''Sesizarea la CCR este încă una din încercările disperate ale lui Florin Cîţu de a rămâne agăţat de scaunul de la Palatul Victoria''

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat, astăzi, că sesizarea la Curtea Constituţională privind existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Guvern reprezintă "încă una din încercările disperate ale premierului Florin Cîţu de a rămâne agăţat de scaunul de la Palatul Victoria", menţionând că moţiunea de cenzură îşi urmează cursul, informează Agerpres.

"Este încă una din încercările disperate ale lui Florin Cîţu de a rămâne agăţat de scaunul de la Palatul Victoria. Am văzut că au inventat şi acea problemă cu semnăturile. A trecut aproape o săptămână şi niciunul dintre cei 122 de semnatari nu a spus că nu vrea să susţină moţiunea în continuare. Au făcut tot ce au putut să o blocheze, fac în continuare. Moţiunea îşi urmează cursul, nu este nimic neconstituţional. Singurul abuz la adresa Constituţiei este cel făcut de tandemul Cîţu-Colacu zilele acestea", a afirmat Moşteanu, întrebat în legătură cu sesizarea la CCR.

Acesta a spus că dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură trebuie să se realizeze cât mai curând în Parlament, cel mai probabil marţea viitoare, notează sursa citată.

"Dacă moţiunea nu va trece, înseamnă că se consfinţeşte alianţa PNL-PSD, se consfinţeşte acest blat şi acest USL 2.0", a adăugat Moşteanu.

Premierul Florin Cîţu a depus la Curtea Constituţională o sesizare cu privire la existenţa unui conflict juridic de natură constituţională dintre Parlament şi Guvern pe tema moţiunii de cenzură a USR PLUS şi AUR, în care se invocă o conduită "neconstituţională, deopotrivă neloială şi abuzivă, faţă de autoritatea executivă", întrucât moţiunea de cenzură a fost iniţiată, depusă şi comunicată cu "încălcarea dispoziţiilor constituţionale ale articolului 113 alineat (2) din Constituţie".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. A la guerre comme a la gueree...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb