Ionuţ Stroe, PNL: "Cîrstoiu a recuperat o mare parte din notorietatea necesară pentru candidatura la Primăria Capitalei"

R.S.
Politică / 26 martie

Ionuţ Stroe, PNL: "Cîrstoiu a recuperat o mare parte din notorietatea necesară pentru candidatura la Primăria Capitalei"

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a afirmat astăzi că sondajele din ultimele zile relevă creşterea candidatului PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, şi a exclus existenţa vreunui "blat" în susţinerea acestei candidaturi, potrivit Agerpres.

"Din analizele sociologice, se poate observa o creştere imediată a candidatului PNL - PSD în sondaje. Domnul Cîrstoiu a recuperat, în ultimele zile, o mare parte din notorietatea atât de necesară pentru această candidatură. Construcţia PNL - PSD este un suport politic care dă forţa necesară câştigării acestor alegeri. Nu numai profilul public, nu numai construcţia acestui om, nu numai experienţa în funcţia de manager, nu numai caracterul şi probitatea morală a acestui om vor conta enorm în aprecierea bucureştenilor în alegeri. Timp este suficient, cu siguranţă, Cătălin Cîrstoiu va câştiga Primăria Municipiului Bucureşti", a susţinut Stroe, la Parlament, relatează sursa citată.

Potrivit acestuia, Cîrstoiu are "un avantaj al potenţialului electoral în raport cu cele două bazine de votanţi, de dreapta şi de stânga".

"Faptul că este candidat independent în această conjunctură politică îl avantajează. Cătălin Cîrstoiu, din punctul nostru de vedere, poate capacita la maxim în egală măsură bazinele electorale ale PNL şi PSD din Bucureşti şi speranţele sunt mari. (...) Un om cu asemenea carieră, un om cu un asemenea profil public, cu siguranţă poate să recupereze rapid orice fel de handicap probabil sau lipsa notorietăţii politice", a adăugat purtătorul de cuvânt al PNL, informează Agerpres.

Întrebat despre existenţa vreunui "blat" legat de candidatura lui Cîrstoiu, în condiţiile în care o parte a electoratului PSD ar putea vota pentru Cristian Popescu-Piedone, Stroe şi-a exprimat convingerea că "ambele organizaţii, PNL şi PSD, vor acţiona la maxim pentru a susţine candidatura lui Cătălin Cîrstoiu", notează sursa citată.

"Nici pomeneală de vreun blat. Veţi vedea acest lucru, veţi vedea primarii de sector, veţi vedea toate organizaţiile din Bucureşti alături de Cătălin Cîrstoiu şi rezultatul la alegerilor va confirma şi anume victoria domnului Cătălin Cîrstoiu", a transmis Stroe, conform Agerpres.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Am urmarit cu atentie preocuparile candidatului PSD PNL. Alegerea celor doua partide pare a fi reusita .In orisicare situatie Nicusor Dan pierde Primaria .Din nefericire N.Dan nu a evoluat in functia de Primar al Capitalei pare mai degraba un Primar comunal .Imaginea lui publica este aceiasi ca si acum 4 ani .Candidatul PSD PNL este foarte dezinvolt si stapineste , fara sa fie politician de cariera , Arta Conversatiei .O surpriza .De urmarit daca„candidatul” poate iesi din schematismul intrebarilor puse de presa .A intra benevol in mecanismul de tocat al presei nu este recomandabil chiar daca propriul tau EU nu te lasa in pace si vrea sa imfrunte meseriasii in ale Presei .Urmatoarele saptamini sunt decisive .Daca Candidatul convinge electoratul PNL atunci cistiga si va lua si votantii lui N.Dan ce este pe trend vizibil descendent .

    1. ...

      Corect!

    PNL(+PDL) si fratii lor de cruce PSD,fosta ciuma rosie reabilitat,

    in mare unitatate de fapte si gandire, 

    bataie de joc fata de alegatorii romani,

    chiar se doreste sa votam toti AUR ??!! 

    Care independent? Piedone e singurul care știe administrație locala și are și dorința de a face ceva. PNL trebuie sa primească o lecție.

    PNL ul PD ist alături de PSD s au chinuit și au găsit un independent finul lui Base candidat la primăria capitalei … Pai dacă nici nasul Base nu îl Votează despre ce vorbim ? Nu are nici o șansa in fata lui Nicușor Dan …

    1. Păi dacă-i finul lui Băse înseamnă că-i uns cu toate alifiile (rețetă dom' doctor) și s-ar putea sa câștige.

      Câștigă el/ei dar pierd bucureștenii. 

    Da, are gura largă și gesturi/ticuri continue ....

    Și o ține 'ntruna pe a lui. 

    Ionuț, io nuț iert asta: ... un om cu un asa profil poate să recupereze rapid orice fel de handicap ... Ce fel de handicap are candidatul vostru, sau de ce va-ți propus un "handicapat"?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb