Ionuţ Stroe, PNL: "Toate aceste atacuri ale PSD influenţează în sens negativ guvernarea"

F.D.
Politică / 28 august

Ionuţ Stroe, PNL: "Toate aceste atacuri ale PSD influenţează în sens negativ guvernarea"

Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Ionuţ Stroe, a afirmat că toate aceste atacuri venite în ultima perioadă din partea social-democraţilor influenţează în sens negativ guvernarea şi a precizat că nu poţi avea o guvernare eficientă şi război politic în acelaşi timp. El a adăugat că PSD trebuie să decidă ce îşi doreşte, dacă vrea să se războiască politic sau o guvernare eficientă, relatează News.ro.

Ionuţ Stroe a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum comentează afirmaţia ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, care declarase că PSD este singurul partid care a crescut pensiile.

"Doamna Bucura-Oprescu ar trebui să manifeste aceeaşi dezinvoltură şi când e vorba de corectarea problemelor care au fost generate de modul în care s-a aplicat această lege, bună de altfel, dar din păcate care a generat foarte multă frustrare, nervozitate, foarte multe situaţii în care, aţi văzut bine, oameni au mers la casele de pensii reclamând că li s-au tăiat anumite drepturi pe care le aveau până la intrarea în vigoare a acestei legi", a afirmat purtătorul de cuvânt al PNL.

El a precizat că toate valurile de creştere a pensiilor din ultimii ani sunt asociate cu perioadele de guvernare liberală.

"Dacă e să privim statistic totuşi ce s-a întâmplat în ultimii ani putem vedea cât se poate de limpede că acele valuri de creştere a pensiilor sunt asociate cu perioadele de guvernare liberală. Demersurile de creştere în decursul ultimelor şase ani au fost iniţiate şi susţinute cu PNL la guvernare. Nu asumăm paternitatea acestor lucruri, nu este o chestiune exclusivă a unui partid politic. E nedrept să faci lucrul ăsta în condiţiile în care te găseşti într-o coaliţie de guvernare. Dar, iată, campania electorală e prilej pentru foarte mulţi să spună foarte multe lucruri, inclusiv pentru doamna Bucura-Oprescu care asumă această creştere a pensiilor în nume personal", a transmis Ionuţ Stroe.

El consideră că toate aceste provocări şi atacuri influenţează negativ guvernarea.

"Pe de altă parte sunt lucruri care, din păcate, influenţează în sens negativ această guvernare. Toate aceste exprimări, toate aceste provocări, toate aceste atacuri influenţează în sens negativ guvernarea. Şi apropo de ce se întâmplă în momentul faţă, cred că e limpede pentru toată lumea, e la mintea oboşului. Nu poţi avea o guvernare eficientă şi război politic în acelaşi timp. Aşa că PSD-ul trebuie să se gândească foarte timp şi să decidă ce îşi doreşte pentru următoarele trei luni de zile, pentru că avem campanie electorală, îşi doresc să se războiască politic sau îşi doresc o guvernare eficientă", a mai precizat Ionuţ Stroe.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4684
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3052
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9072
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb