Israel a atacat un depozit militar sirian

F.A.
Internaţional / 1 noiembrie 2013

Aviaţia militară israeliană a atacat teritoriul sirian într-un raid, care a avut ca ţintă un depozit de rachete din zona portului sirian Latakia, informează sursele de presă.

Conform acestora, un oficial din administraţia preşedintelui american, Barack Obama, a confirmat atacul aerian al Israelului.

Oficialul, sub protecţia anonimatului, a explicat că raidul aerian a vizat rachete şi alte echipamente militare care, potrivit Israelului, urmau să fie transferate mişcării şiite libaneze Hezbollah, aliată cu regimul Bashar al-Assad.

Presa israeliană a raportat o explozie la un depozit de rachete din zona portului sirian, însă atacul nu a fost confirmat şi de Guvern.

Postul de televiziune Al-Arabiya a relatat, conform surselor citate, că aviaţia militară israeliană a atacat două poziţii din Siria în cursul nopţii de miercuri spre joi, în oraşul-port Latakia şi în Damasc.

Portul sirian s-a aflat în centrul atenţiei şi în luna iulie a acestui an când, potrivit surselor de presă, mai multe raiduri lansate de pe un submarin militar israelian de tip Dolphin au vizat rachetele de fabricaţie rusească Iahont P-800 ale sirienilor, mai precizează sursele de presă.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. pacat ca siria nu a contraatacat cu rachete ,mare pacat.asa evreii ar fi invatat sa fie mai prudenti,dar se vede ca rusia doarme.

    1. Pai si dupa tine, asa, cam cum crezi ca un stat devastat de razboi civil, care nu are control asupra intreg teritoriului sau, un stat care zilnic este asaltat din interior, cam cum crezi ca ar putea porni un razboi? Mai uiti si poate ca Siria e cam izolata pe plan international. Ideea ta e buna, dar cam greu de pus in practica.

      ar trebui sa intervina onu si sa voteze o rezulutie sa se formeze o coalitie internationala si sa atace israel ca raspuns al atacului acestui stat impotriva altui stat .cum au format si cand a fost vorba de a ataca irak.

      de ce israel poate sa faca ceea ce vrea si altii nu ? 

      Findca poate??? Si pentru ca ii doare la basca de parerea unor looseri, puturosi, prosti, sarmani! Probabil ca ii invita pe toti cu asemnea pareri sa-i pupe undeva!

      in ziua in care lumea va vedea adevarata lor fata toate aceste atrocitati facute de ei se vor termina.totul pe aceasta lume are un inceput si un sfarsit!totul!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb