JACEK OLZCAK, CEO, PMI "Un viitor fără fum este doar începutul misiunii noastre"

S.B.
Companii / 15 noiembrie 2022

"Un viitor fără fum este doar începutul misiunii noastre"

Philip Morris International Inc. a organizat astăzi cea de-a cincea ediţie a evenimentului Technovation, la centrul său de cercetare şi dezvoltare din Neuchatel, Elveţia, The Cube.

La acest eveniment, dezbaterile între mass-media, mediul ştiinţific şi alte părţi implicate din întreaga lume s-au concentrat pe rolurile critice pe care inovarea, tehnologia şi ştiinţa le pot juca în asigurarea unui viitor mai bun pentru toţi. De asemenea, a fost evidenţiată nevoia consumatorilor de a avea acess la informaţii exacte despre inovaţiile susţinute de ştiinţă şi despre importanţa pe care reglemăntările o pot avea în reducerea riscurilor cauzate de consumul de tutun.

Inovaţia, ştiinţa şi tehnologia au fost întotdeauna esenţiale pentru a permite oamenilor să trăiască vieţi mai bune. Astăzi, ne putem uita înapoi la numeroase exemple care au devenit elemente de bază de zi cu zi în vieţile oamenilor din întreaga lume, precum invenţia frigiderelor, a centurilor de siguranţă şi a multor alte invenţii care au schimbat lumea.

PMI consideră că inovaţia şi tehnologia pot ajuta la reducerea daunelor cauzate de fumat şi au un rol important în abordarea unei probleme globale de sănătate publică. De-a lungul anilor, compania a generat rezultate bazate pe cercetare ştiinţifică precisă şi a acumulat ani de experienţă în cercetare, cu ajutorul căreia să lanseze şi să comercializeze o serie de alternative fără fum pentru adulţii care, altfel, ar continua să fumeze ţigarete convenţionale.

"Un viitor fără fum este doar începutul îndeplinirii misiunii noastre. Noi ne angajăm ca aceste produse să aibă, în cele din urmă, un impact pozitiv asupra societăţii şi lucrăm cu sârguinţă pentru a ne duce la îndeplinire acest scop, asigurând pe termen lung un stil de viaţă mai sănătos, bazat pe bunăstarea consumatorilor" a declarat Jacek Olzcak, CEO, PMI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb