Joe Biden în genunchi la ceremonia de absolvire Air Force Academy

A.F.
Internaţional / 2 iunie 2023

Preşedintele Joe Biden are de gând să candideze pentru un al doilea mandat

Preşedintele Joe Biden are de gând să candideze pentru un al doilea mandat

Preşedintele Joe Biden a trecut prin momente tensionate ieri, în timpul ceremoniei de absolvire de la Academia Forţelor Aeriene din SUA, după ce a căzut pe scenă, dar a scăpat fără vreo vătămare, iar incidentul a avut loc în timp ce Biden saluta şi se întorcea spre locul său de pe scenă, conform charlotteobserver.com.

În timpul ceremoniei, preşedintele Biden a fost plasat în faţa scenei principale, unde a salutat absolvenţii şi a strâns mâna acestora iar în timp ce se întorcea spre locul său, a dat un pas greşit şi a căzut, dar norocul a fost de partea sa, deoarece a fost imediat ajutat să se ridice de către un ofiţer al Forţelor Aeriene şi de doi membri ai Serviciului Secret al SUA, conform sursei.

Martorii prezenţi, inclusiv membri ai delegaţiei oficiale de pe scenă, au privit cu îngrijorare momentul nefericit, cu toate acestea, preşedintele Biden, care la 80 de ani este cel mai în vârstă preşedinte din istoria SUA, a revenit rapid la locul său şi a asistat la încheierea ceremoniei, menţionează sursa.

În timp ce se întorcea la Casa Albă ieri seara, preşedintele Biden a abordat incidentul cu o notă de umor şi a spus "Am fost pus într-un mare încurcătura", a spus el cu un zâmbet jurnaliştilor, iar apoi a simulat că alergă spre reşedinţa prezidenţială, conform sursei. Mai târziu, s-a descoperit că pe scenă se aflau două saci mici de nisip negri, mai susţine sursa.

Directorul de comunicare de la Casa Albă, Ben LaBolt, a asigurat publicul că preşedintele se află în siguranţă. "Este bine", a scris LaBolt pe Twitter. "Pe scenă se afla un sac de nisip în timp ce strângea mâini."

Incidentul nefericit nu a avut consecinţe grave, iar preşedintele Biden şi-a continuat activităţile fără probleme ulterioare şi este important să menţionăm că acest incident nu a afectat în niciun fel integritatea şi capacitatea de a-şi îndeplini atribuţiile prezidenţiale, susţine sursa.

Casa Albă a anunţat că preşedintele Biden şi-a reluat programul după incident şi şi-a continuat activitatea de serviciu fără probleme, menţionează charlotteobserver.com.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Poate ca a fost un sac de nisip sau ce dar nu l-am vazut odata pe iohannis pe jos sau pe obama trump etc. in schimb pe biden mai mereu.

    varsta isi spune cuvantul, omul e in declin cognitiv accelerat , a si avut probleme un atac cerebral din care si-a revenit dar oricum la 81 ce mai vrei. nici intr-un caz al doilea mandat.

    si faptul ca nu-si da seama ca ar fi cazul sa se retraga din cursa pt 2024, cam arata ca-i pe alta planeta. 

    1. Greseala, domnule. Pai ce, Biden e vreun dictator sangeros (comunist, Doamne feri!) care se realege ca asa vrea el? Toti americanii iubitori de libertate/democratie vor ca Biden sa plece, dar el ramane? Nu. Pe aceasta paparuda o vrea la “conducere” o gasca foarte puternica de oligarhi americani, care ii vor si finanta vreo 8-10 miliarde de dolari pentru campania electorala.

      Mie personal asta imi aminteste de alegerile Papei in evul mediu in perioade de criza. Atunci cand contradictiile dintre diverse factiuni de cardinali erau prea acute, se ajungea la un compromis prin care era ales vreunul care era/parea pe moarte. Astfel, factiunile obtineau o perioada de un an (de ex) de armistitiu pana moare “Sefu” in care sa incerce sa se intareasca si sa-si impuna un candidat adevarat. 

    Eroul Zelenski are nevoie de Biden inca un mandat,

    restul nu conteaza. 

    s-a inteles ?!

    Asta e puterea reala a USA, un imperiu fara viitor.

    Conducarorul ideal.ll sustii sa nu cada si in spatele lui conduci fara ati asuma vreo raspundere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb