JOE BIDEN, MESAJ CĂTRE BENZINĂRIILE DIN SUA: "Sunt vremuri de război, scădeţi preţul la pompă"

G.D.
Internaţional / 3 iulie 2022

"Sunt vremuri de război, scădeţi preţul la pompă"

Preşedintele american Joe Biden a transmis sâmbătă un mesaj către companiile care deţin benzinării în Statele Unite, cerându-le să scadă preţul combustibililor la pompă. Liderul de la Casa Albă îşi motivează cererea cu argumentul că e război şi că a crescut aprovizionarea inclusiv cu combustibil din rezerva strategică a SUA.

"Mesajul meu către companiile care deţin benzinării şi stabilesc preţurile la pompă este simplu: sunt vremuri de război şi pericol global. Scădeţi preţul la pompă, astfel încât să reflecte costul pe care îl plătiţi pentru produs. Acum", a scris Joe Biden sâmbătă pe contul său oficial de Facebook.

La aproximativ o oră după această postare, Joe Biden a revenit cu un nou mesaj, în care arată că a aprovizionat piaţa inclusiv cu combustibili din rezerva strategică a Statelor Unite, pentru a determina o scădere a preţurilor la pompă.

"Fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a creşte aprovizionarea cu benzină şi motorină pentru familiile şi muncitorii americani. În timpul mandatului meu, am transferat o cantitate record de 1 milion de barili de petrol pe zi din ceea ce se numeşte Rezerva Strategică de Petrol, pentru a scădea preţurile la pompă. În acelaşi timp, i-am chemat pe aliaţii şi partenerii noştri să ni se alăture, punând astfel o cantitate totală de 240 de milioane de barili de petrol în plus pe piaţă", a mai arătat Joe Biden în mesajul său.

Nu este prima dată când Joe Biden cere ieftinirea combustibilului. Recent, el a cerut Congresului să suspende acciza la combustibili pentru trei luni, spunând că măsura este necesară pentru a mai scădea preţurile la pompă,. Totuşi, el a recunoscut că doar această măsură nu este suficientă pentru a rezolva problema preţurilor tot mai mari la energie.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. I-a nenorocit pe benzinari, clar astia o sa dea pretul in jos pana la 0 dolari galonul.

    Ba, tataie, nu mai veni cu comunisme din astea obosite! Fa-l pe Zele sa accepte conditiile cretinului de Putin si poate mai e o sansa de a nu se declasa al 3-lea razboi mondial. V-ati bagat in ciorba lor, acum platiti pretul!! 

    Mosule te ai bagat in Ukraina si acum suporti consecintele.. Sanctiunile impotriva rusilor se intorc impotriva americanilor si europenilor... Asta e inceputul, razboiul v a dura ani de zile.. fraierule... 

    O sa cadeți mai rău ca în 1928/1933,vai de capul vostru aveti1/4 din pușcăriașii de pe glob, o fi bine la voi?????

    Cum scazi pretul, mosule? Ca nici G. Washington nu ar avea cum sa intervina pe un lant comercial privat, decat daca institui legea martiala si doar in caz de razboi declarat! Opreste valetul de la Kiev!

    Cică piața liberă din sua.

    Toate astea doar ca să-ți scapi copilul de pușcărie. Ai băgat un glob în tot felul de pb doar pt interese personale. Tb schimbat acest mod "de a face politica", sa nu se mai poată ajunge în astfel de situații.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb