Joe Biden se va întâlni joi, cu Benjamin Netanyahu

S.B.
Internaţional / 23 iulie

Joe Biden se va întâlni joi, cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden urmează să îl primească joi pe premierul israelian Benjamin Netanyahu la Casa Albă, a declarat, luni, un oficial american, informează news.ro.

Joe Biden, care a fost testat pozitiv la COVID-19 miercuri şi se află de atunci în izolare la reşedinţa sa din Delaware, urmează să se întoarcă la Washington marţi, cu o zi înainte ca Benjamin Netanyahu să se adreseze Congresului SUA.

Cei doi lideri sunt aşteptaţi să discute despre modalităţile de a obţine o încetare a focului între Israel şi Hamas în Fâşia Gaza, precum şi despre Iran şi alte probleme.

Această întâlnire are loc în contextul în care Joe Biden a anunţat duminică seară că îşi încheie campania pentru realegere, precizând că doreşte să îşi încheie mandatul în ianuarie 2025 şi acordând sprijinul său candidaturii vicepreşedintelui său Kamala Harris pentru alegerile din noiembrie împotriva lui Donald Trump.

Kamala Harris se va întâlni cu Benjamin Netanyahu separat, la sfârşitul acestei săptămâni. Potrivit unui consilier al vicepreşedintelui, ea intenţionează să îi spună liderului israelian că este timpul ca războiul din Gaza să se încheie prin garantarea securităţii Israelului, eliberarea tuturor ostaticilor şi încetarea suferinţei civililor palestinieni.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Intilnirea are loc in contextul in care pacea fie ea si temporara va fi discutata si acceptata pina in momentul nominalizarii doamnei Harris .Aceasta pace va fi semnalul dat pentru oprirea razboiului din Ucraina acolo unde Ucraina va renunta la teritoriile ce erau majoritar locuite de rusi Lugansk si Donbas.Crimeea poate primi un statut special dar totul aflat sub girul marilor puteri .Daca se intimpla asta atunci Trump mai pierde o promisiune si o data cu ea si alegerile .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb