KARL NEHAMMER, CANCELARUL AUSTRIEI: "Ministrul nostru de interne vrea un calendar pentru primăvara viitoare pentru România şi Bulgaria"

V.G.
Politică / 7 decembrie 2022

"Ministrul nostru de interne vrea un calendar pentru primăvara viitoare pentru România şi Bulgaria"

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a evitat să spună direct în această seară că ţara sa va vota împotriva aderării României la Schengen la Consiliul JAI de mâine, transmite G4Media.ro.

El a spus însă într-o conferinţă de presă că ministrul de Interne vrea un nou calendar pentru România şi Bulgaria pentru următoarea primăvară, adăugând că "Bulgaria şi România vor avea votul împreună".

"Bulgaria şi România vor avea votul împreună, dar ministrul nostru de interne vrea un calendar pentru primăvara viitoare pentru cele două state", a declarat Karl Nehammer.

Cancelarul Nehammer nu a adus însă nici un reproş direct României, spunând doar că ţara sa e invadată de migranţi ilegali care au trecut prin alte ţări.

Întrebat dacă mâine, în consiliul JAI, Austria va vota împotriva primirii României şi Bulgariei în Schengen, Nehammer a evitat un răspuns clar.

"Trebuie să ajutăm România şi Bulgaria cu problema migraţiei", a spus el.

"Problema în Austria e că avem peste 75.000 de migranţi care nu au fost înregistraţi nicăieri. Graniţele UE nu funcţionează. Acestea sunt faptele. Nu e o discuţie politică, de partid, e o discuţie pe fapte. Ministrul de Interne a avut un deadline şi vrea un nou calendar pentru România şi Bulgaria pentru următoarea primăvară", a continuat Nehammer.

Cancelarul austriac a spus că migranţii ajung în Austria din mai multe ţări, inclusiv Serbia, România şi Bulgaria.

"România şi Bulgaria au nevoie de susţinerea noastră în combaterea migraţiei iegale. Trebuie să ne ocupăm şi de Ungaria, care are graniţă cu Serbia. Nu ar trebui să avem un război al vorbelor, ci un control la graniţe eficient", a continuat el.

Conferinţa de presă a avut loc la Viena, la finalul unei întâlniri dintre cancelarul austriac şi liderii Partidului Popular European (PPE), în frunte cu preşedintele Manfred Weber. Partidul condus de cancelarul Karl Nehammer este membru PPE.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Ordinari!

    Sa fie puternic controlați și sa plătească toate mizeriile făcute în tara.

    Ei și cozile de topor românești care i-au ajutat! 

    1. Corect. Dar nu se va întâmpla. Ne vom ruga, vom ceda și resursele pe care le mai avem, vom da garanții ca ne lăsam jefuiți, vom sta in genunchi ca niște slugi.Hhhhh!

      Dar justiția din România nu va funcționa ci doar corupția ce anchilozează organismul statal românesc !. Așa că după primirea în Schengen a României vei avea migranți ilegali de o sa te sufoce draga Austrie !.

    Austria este un stat controlat aproape in totalitate de Rusia incepand cu sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Capitalul austriac investit in Europa Centrala si de Est dupa 1990 este controlat de Rusia.

    Eu nu mai astept pana la primavara , am inchis contul bancar pe care-l aveam la BCR/ERSTE si nu mai cumpar produse sau servicii ale vreunei companii care are capital / actionariat austriac. 

    Dupa invadarea ukrainei de catre rusi nu am mai alimentat la benzinariile lukoil.

    Incepand de azi nu mai alimentez la benzinariile cu capital austriac OMV .  

    1. Corect..

      Asa trebuie facut

    Nu mai alimentati de la OMV sau Petrom ,nu mai faceti asigurari la Omniasig. , evitati BCR si Reiffeisen bank... Toate firmele austriece din Romania sa fie boicotate si evitate.. Nu mai mergeti in vacante in Austria... Niste nenorociti austriecii...,

    pina la primavara momaile de la bucuresti vor fi presate ( fara prea mult efort ) sa mai vanda ceva de prin casa ca alcoolistii ,sa fim primiti in schengenul asta .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb