Karpaten Turism lansează curse charter Bucureşti - Salzburg pentru pasionaţii de sporturi de iarnă

Comunicate de presă / 3 noiembrie 2021

Karpaten Turism lansează curse charter Bucureşti - Salzburg pentru pasionaţii de sporturi de iarnă

Karpaten Turism continuă seria premierelor naţionale ȋn materie de travel şi lansează charterul Bucureşti - Salzburg, ȋn perioada 26 decembrie 2021 - 26 martie 2022, cu sprijinul Oficiului Naţional de Turism al Austriei. Pasionaţii de sporturi de iarnă au la dispoziţie oferte la pachete turistice cu toate serviciile incluse: zbor, transferuri, cazare şi masă. Preţul unui pachet porneşte de la 499 de Euro de persoană, conform unui comunicat remis redacţiei.

,,Pe timpul iernii, Austria este destinaţia preferată a românilor pasionaţi de schi şi snowboarding. După ce, anul trecut, staţiunile montane din Austria au fost complet ȋnchise, dorinţa turiştilor de a-şi petrece vacanţa aici este cu atât mai mare, anul acesta. Din acest motiv, am încercat să venim în ajutorul turiştilor care doresc să călătorească în siguranţă şi am decis să organizăm aceste zboruri charter către Austria pentru a-i scuti de un drum lung cu maşina şi tranzitarea mai multor ţări. De altfel, charterele căre destinaţii de schi sunt o premieră anul acesta, ȋnainte de pandemie pachetele turistice bazându-se, cu preponderenţă, pe zborurile de linie", spune Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Restart al sezonului de iarnă

Cât despre aportul Oficiului Naţional de Turism al Austriei/Österreich Werbung, acesta a susţinut de la bun început demersul şi a contribuit împreună cu board-ul turistic al land-ului Salzburg - SalzburgerLand Tourismus - şi cu Aeroportul Salzburg W.A. Mozart la găsirea unui slot convenabil pentru charterele româneşti, dar şi la campania de promovare a charterului.

"În calitate de Oficiu Naţional de Turism al Austriei (Österreich Werbung), oferim informaţii complete şi la timp despre măsurile de siguranţă actuale prin reţeaua noastră internaţională de birouri deoarece condiţia prealabilă pentru vacanţe fără griji în Austria este siguranţa călătorilor - iar aceasta este prioritatea noastră. Prin intermediul cooperării de succes cu partenerii noştri şi al ofertei de vacanţă extinsă şi atractivă, ne dorim să inspirăm cât mai mulţi oaspeţi să îşi petreacă vacanţa de iarnă în Austria", afirmă Lisa Weddig, CEO al Oficiului Naţional de Turism al Austriei / Österreich Werbung.

Zborurile vor fi operate în colaborare cu Tarom, săptămânal, iar durata unui zbor este de aproximativ două ore. Turiştii beneficiază de transport gratuit al echipamentului de schi, iar transferul de la aeroport la hotel este inclus ȋn pachet.

Destinaţii de vis pentru pasionaţii de schi

Charterul aterizează în Salzburg, care se află în imediata apropiere a Ski amade, cea mai mare asociaţie de schi a Austriei, cu 760 km de pârtii în cinci regiuni: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig, Grossarltal. Tot din Salzburg se poate ajunge uşor şi în alte regiuni cunoscute de schi, precum Zell am See-Kaprun sau Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Majoritatea staţiunilor din oferta Karpaten Turism sunt ȋn zona Zell am See-Kaprun, o destinaţie perfectă atât pentru familii cu copii, cât şi pentru free-rideri. Turiştii care ajung aici vor avea parte de privelişti spectaculoase asupra gheţarului Kitzsteinhorn deschis 365 zile pe an, a muntelui Schmittenhöhe şi a lacului Zell, precum şi de acces facil către un domeniu schiabil de peste 408 km. Prin skipass-ul Ski Alpin Card, turiştii pot accesa trei regiuni interconectate de top: Schmittenhöhe, gheţarul Kitzsteinhorn şi regiunea Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Măsuri de siguranţă

Austria a fost una dintre primele ţări care s-a concentrat pe un concept de siguranţă clar şi transparent în 2021, prin regula celor trei dovezi implementată încă din luna mai (vaccinat, testat sau însănătoşit după boală) şi printr-o infrastructură de testare generoasă şi mai ales gratuită. Testarea rămâne în continuare gratuită, inclusiv pentru turişti, până la finalul sezonului de iarnă, adică până la final de martie. Ca destinaţii de vacanţă, regiunile de schi ale Austriei îndeplinesc cele mai înalte standarde internaţionale: calitate, încredere şi siguranţă, iar sănătatea turiştilor şi localnicilor are prioritate în toate domeniile. Asta include şi conceptul clar de măsuri de prevenţie şi igienă privind COVID-19.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb