Karpaten Turism vine la Târgul de Turism al României cu destinaţii noi de vacanţă

G.B
Comunicate de presă / 24 februarie 2022

Karpaten Turism vine la Târgul de Turism al României cu destinaţii noi de vacanţă

Karpaten Turism vine la Târgul de Turism al României cu reduceri de până la 45% la pachetele turistice. Agenţia a pregătit pentru ediţia de primăvară a acestui eveniment destinaţii noi şi ȋi aşteaptă pe vizitatori cu un stand spectaculos, ce recreează atmosfera de vacanţă, conform unui comunicat remis redacţiei.

,,Am ȋncercat să aducem mai aproape de turişti atmosfera de vacanţă din destinaţiile cele mai iubite - Maldive, Kenya, Republica Dominicană, Maroc, Egipt şi Turcia - prin crearea unor zone dedicate, ȋn cadrul standului nostru. De exemplu, pentru Republica Dominicană am construit un beach bar, specific plajelor caraibiene şi vom avea pe tot parcursul evenimentului barmani care vor servi cocktailuri clienţilor noştri. Pentru Maldive am construit un bungalou şi un ponton, la zona de Maroc vom avea un bazar cu produse tradiţionale, iar la Thailanda vom amplasa o furgonetă cu ȋngheţată thailandeză", spune Alexandra Mărginean, Manager de marketing la Karpaten Turism.

Potrivit suresi citate, printre ofertele Karpaten Turism prezentate la târg se numără, de asemenea, circuite şi croaziere al căror preţ de pornire este 179 euro/ persoană. De exemplu, un circuit ȋn Cappadocia include transport cu avionul, taxe aeroport, transport cu autocarul, mic dejun, 7 nopţi de cazare ȋn hotel de 4 stele, mic dejun şi asistenţă turistică ȋn limba română. De asemenea, vacanţele exotice cu zbor direct, către Maldive, Kenya, Capul Verde, Sri Lanka şi Republica Dominicană, pentru care agenţia este recunoscută şi premiată, au preţuri de la 849 euro/persoană.

Cu ocazia Târgului de Turism, touroperatorul lansează chartere cu zbor direct către noi destinaţii: Aqaba (Iordania), Nevsehir (Cappadocia, Turcia), Samos (Grecia), Djerba (Tunisia), Agadir (Maroc) şi Tivat (Muntenegru).

Târgul de Turism al României se desfăşoară ȋn perioada 24-27 februarie 2022, la Romexpo. Este prima ediţie ȋn format fizic, de la ȋnceputul pandemiei Covid-19, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb