Kaspersky şi "Salvaţi Copiii" organizează un program de educare asupra riscurilor online

I.L.
Miscellanea / 16 noiembrie 2019

Kaspersky şi "Salvaţi Copiii" organizează un program de educare asupra riscurilor online

Kaspersky şi organizaţia "Salvaţi Copiii" România derulează o campanie de informare despre riscurile din mediul digital. Campania este adresată părinţilor şi profesorilor din mai multe şcoli ale Capitalei, relatează Agerpres.

Asociaţia "Salvaţi Copiii" România şi Kaspersky, o companie de securitate cibernetică au organizat programul "Ora de Net" şi consta în pregătirea a 500 de profesori şi părinţi din 15 şcoli bucureştene, prin discuţii despre mediul digitalm, în cadrul unor întâlniri cu părinţii şi la clasă.

Bogdan Pismicenco, director de vânzări la Kaspersky a declarat: "Un recent studiu Kaspersky, derulat la nivel global, arată că 81% dintre părinţi spun că este o responsabilitate comună a părinţilor şi a şcolii să-i înveţe pe copii despre siguranţa online şi considerăm că sunt multe lucruri de făcut în acest domeniu. În acelaşi timp, multor părinţi le este greu să abordeze acest subiect, pentru că nu au experienţa necesară de a pune problema, astfel încât mesajul lor să ajungă la copii. Prin intermediul colaborării cu Ora de Net, dorim să venim în sprijinul cât mai multor părinţi şi profesori, astfel încât copiii să se poată bucura în siguranţă de mediul digital", conform susei citate.

O cercetare recentă realizată de Kaspersky arată că 60% dintre părinţi au dificultăţi în explicarea ameninţărilor din online, pe înţelesul copiilor şi 51% conving cu greu copiii să ia în serios ameninţările.

Pentru a ajuta familiile să protejeze copiii de diverse ameninţări pe Internet, Kaspersky recomandă, pe lângă activarea funcţionalităţii de control parental din produsele de securitate informatică, discuţii cu copilul despre timpul pe care petrece pe reţelele de socializare cât şi încercarea de a nu limita cercul social al copilului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb