KELEMEN HUNOR:  "Referendumul ne-a dezbinat, a fost superpolitizat"

P.E.
Politică / 12 octombrie 2018

Kelemen Hunor (Sursa foto: Twitter)

Kelemen Hunor (Sursa foto: Twitter)

Cvorumul nu trebuie redus dacă vor fi organizate referendumuri la zece ani, spune preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. El consideră că referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie a eşuat pentru că oamenii au considerat că nu era o prioritate, afirmând că organizarea acestuia "a fost o greşeală mult prea mare din toate părţile, fără argumente raţionale, fără o dezbatere la rece".

"Oamenii nu au considerat că este o problemă care trebuie rezolvată în acest moment şi în acest fel şi nu trebuie să dramatizăm prea mult ceea ce s-a întâmplat, fiindcă altfel iarăşi vom ajunge să discutăm despre un subiect care pe oameni nu i-a interesat. Plus că a fost super-hiperpolitizată toată povestea. Ne-a dezbinat extrem-extrem de mult această perioadă de trei-patru săptămâni. Nu e momentul să căutăm vinovaţi, fiindcă a fost o greşeală mult prea mare din toate părţile, fără argumente raţionale, fără o dezbatere la rece. Deci pur şi simplu, oamenii au zis nu e prioritatea noastră, nu e prioritatea momentului, sunt multe alte probleme mai importante pe lista de priorităţi", a declarat liderul UDMR la RFI, potrivit News.ro.

Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut miercuri că ideea de cvorum inhibă prezenţa la vot la referendum, spunând că dacă nu ar exista un prag minim de prezenţă numărul de oameni care ar vota ar fi mai mare, participând inclusiv cei care ar vota "Nu".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Hai mai nu va mai ascundeti dupa cires.E clar:NU AM PARTICIPAT LA VOT CA OAMENII AU INTELES CLAR CA E PENTRU DRAGNEA SI PSDragnea nu are nimic cu familia. La minciuni nu va mai raspunde poporul acesta. Tot mai multi spun ca atita timp cit Dragnea e acolo, nu vom mai raspunde la nici o votare. Chiar nu-si da seama PSD-ul ca lumea il uraste pe acest Dragnea? E clar calumina zilei, ca cine e piatra de moara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb