Kinderpedia, prezentă la CES 2023

S.B.
Companii / 6 ianuarie 2023

Kinderpedia, prezentă la CES 2023

Platforma şi aplicaţia de management şcolar şi comunicare, Kinderpedia, este prezentă la CES 2023 care se desfăşoară în perioada 5-8 ianuarie la Las Vegas Convention Center.

Kinderpedia face parte din prima delegaţie naţională a României prezentă cu un stand la evenimentul global.

Kinderpedia este soluţia digitală completă pentru management şcolar şi comunicare, recunoscută la nivel internaţional pentru inovaţie şi impact social. Platforma ajută instituţiile de învăţământ să îşi simplifice activitatea administrativă, să economisească timp şi să faciliteze o comunicare dinamică între elevi, profesori şi părinţi. În prezent, este utilizată de şcoli şi grădiniţe din peste 25 de ţări. Soluţia acoperă cinci domenii majore de transformare digitală a fiecărei şcoli sau grădiniţe: managementul şcolii, managementul clasei, respectiv catalogul electronic şi toate funcţionalităţile aferente, urmărirea progresului elevilor, comunicarea cu familia şi managementul financiar al şcolii. Kinderpedia este scalabilă, este găzduită în cloud, este multi-language şi multi-currency. Soluţia este accesibilă pe web şi prin aplicaţii mobile native atât pentru şcoală, cât şi pentru familie.

Kinderpedia şi-a marcat recent debutul în Statele Unite, prin colaborarea cu Brave Generation Academy, un lanţ internaţional de centre educaţionale extrem de inovator, fondat în Portugalia, care s-a extins în Spania, Italia, Olanda, Africa de Sud, Kenya, Namibia, Mozambic şi Florida, Statele Unite.

"Expansiunea internaţională a Kinderpedia se concentrează în prezent pe Europa şi Orientul Mijlociu. Totodată, oportunitatea de a participa la un eveniment tehnologic internaţional de anvergura CES este valoroasă pentru creşterea noastră, deoarece toată lumea se uită astăzi către Las Vegas. Evenimentul a atras factori de decizie de la cele mai importante companii de tehnologie şi reprezentanţi ai mass-media din toate colţurile lumii. Să fim aici este o recunoaştere extraordinară a caracterului inovator al soluţiei noastre şi a impactului pe care l-am obţinut până în prezent, precum şi o oportunitate excelentă de a duce transformarea pe care o vizăm în educaţie cu un pas mai departe." a declarat Daniel Rogoz, co-fondator şi CEO al Kinderpedia.

Kinderpedia, alături de alte companii româneşti inovatoare, precum Adapta Robotics & Engineering, Cluster Power, Code Agile, Electroarges, Future Tense Technologies, Rinf Outsourcing Solutions, Stone Soup Tech, Web Win Group Net, va fi prezentă până duminică, 8 ianuarie, la Venetian Expo Hall D, standul 55421. Delegaţia a fost organizată de Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software, filiala Timişoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) şi al Ambasadei SUA la Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb