Klaus Iohannis a decorat drapelul de luptă al IGSU şi pe comandanţii pompierilor care au acţionat în Grecia

G.U.
Politică / 13 septembrie 2021

Klaus Iohannis a decorat drapelul de luptă al IGSU şi pe comandanţii pompierilor care au acţionat în Grecia

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat, astăzi, Drapelul de luptă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi pe comandanţii modulelor specializate de intervenţie care au acţionat la incendiile din Grecia, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe platoul de la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Pompierilor, transmite Agerpres.

Şeful statului a conferit Drapelului de luptă al IGSU din Ministerul Afacerilor Interne Ordinul "Bărbăţie şi Credinţă" în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, în semn de "apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea de apărare a vieţii, bunurilor şi mediului împotriva incendiilor şi dezastrelor, pentru realizarea măsurilor de protecţie civilă, precum şi pentru coordonarea acţiunilor instituţiilor implicate în managementul situaţiilor de urgenţă".

În semn de "apreciere pentru dăruirea şi profesionalismul de care au dat dovadă în cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, remarcându-se la comanda modulelor specializate de intervenţie implicate în recentele misiuni de stingere a incendiilor din Republica Elenă", preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul "Bărbăţie şi Credinţă" în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Valentin Florin Pop şi locotenent-colonelului Alexandru-Adrian Csilik Alexandru.

De asemenea, şeful statului a înmânat drapelele de luptă pentru 11 Inspectorate de urgenţă judeţene în semn de apreciere faţă de devotamentul şi spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă salvatorii români în îndeplinirea misiunilor destinate protejării cetăţenilor şi a comunităţii, notează sursa citată.

La ceremonie au participat premierul Florin Cîţu, ministrul de Interne, Lucian Bode, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. in Romania numai angajati din armata, cadrele medicale, pompieri sunt decorati ca isi fac treaba la locul de munca, restul sunt doar "fraieri" care mor pentru un pumn de monede

    1. Dupa ce neamtul IOHANNIS i-a facut statuie CRIMINALULUI BRUKENTHAL,care ca si el a fost numit Guvernator al Transilvaniei peste capul romanilor, si prin amplasarea statuii Criminalului in locul PTRIOTULUI LAZAR caruia i-a fost mutata statuia intr-un colt al locatiei unde fusese amplasata de romani le arata romanilor ca Tara nu mai este a lor ci a strainilor, In acest fel, GUVERNATORUL IOHANNIS le arata inca odata romanilor de rand ca nu le pasa de ei si decoreaza doi Colonei care nu au participat direct la stingerea incendiilor din Grecia .Pai bre nea GUVERNATORULE,decorati trebuiau sa fie pompierii de rand care si-au pus viata in pericol nu cei care au stat pe margine si au privit cum adevaratii eroi au fost pompierii adevarati adica cei de rand .Prin GUVERNATORUL IOHANNIS,Romania,s-a intors in epoca FANARIOTA cand Tara erea condusa de catre conducatorul care dadea mai multa MITA pentru a fi numit DOMNITOR la STRAINI.Romania,este aproape in COLAPS,datoria externa a EXPLODAT prin impumuturi uriase pe care CATU le face de capul lui la cererea lui IOHANNIS,romanii sunt tot mai impovarati de un trai MIZER mai MIZER chiar ca pe timpul lui CEAUSESCU,iar IOHANNIS domneste peste o TARA care la sfarsitul DOMNIEI lui,se v-a prabusi.Romanii,privesc cu invidie cum POLONIA si UNGARIA,devin tot mai independente de EXALTATII BOGATI ai UE,isi vad de drumul lor,se dezvolta si le fac vietile mai suportabile cetatenilor lor. Romanii,stau in case si isi asteapta sfarsitul chibitind pe la colturi.OPOZITIA nu mai exista,Liderii de sindicat sunt si ei CUMPARATI,iar peste TARA coboara NOAPTEA POLARA. BRAVOS NATIUNE.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb