KLAUS IOHANNIS: ''Decizia de excludere din magistratură a lui Danileţ este destul de stranie''

G.U.
Politică / 16 decembrie 2021

''Decizia de excludere din magistratură a lui Danileţ este destul de stranie''

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că decizia de excludere din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ este "destul de stranie", punctând că aceasta putea fi analizată mult mai în profunzime, transmite Agerpres.

"Sincer, mie mi se pare o decizie destul de stranie, dar nu pot să comentez deciziile care se iau în CSM, care, conform Constituţiei, garantează independenţa justiţiei. Totuşi, cred că se putea analiza mult mai în profunzime această chestiune. Oricum, nu este definitivă, există calea Înaltei Curţi, care probabil va fi sesizată - aşa am înţeles din media - şi care va reanaliza această chestiune", a declarat, joi, şeful statului, la Bruxelles, înainte de a participa la reuniunea Consiliului European.

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a decis, luni, excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ de la Tribunalul Cluj, pentru manifestările pe care le-ar fi avut pe mai multe reţele de socializare, notează sursa citată.

Decizia nu este definitivă.

Danileţ susţine că excluderea sa din magistratură a fost decisă de CSM pentru două filmuleţe publicate anul trecut pe Tik Tok, care nu au legătură cu Justiţia şi profesia de magistrat, ci se referă la viaţa privată.

Reacţii cu privire la această decizie au avut şi Comisia Europeană şi Ambasada SUA în România.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Danileţ o sa castige la recurs ca sa nu se supere portarul de la ambasada USA (uniunea sovietica ailalta). Dupa ce castiga, urmeaza sa faca noi clipuri adica sa creeze continut pentru adulti.

    va tineti partea unul la altul , sifonarii pe la ambasade straine , cozi de topor ce sinteti !

    Nea Clause, ce treaba ai matalutza cu suspendarea lui Danilet ? Parerea mea este, dupa ce am vizionat spanacurile "fara legatura cu justitia" ca locul stimabilului este la spitalul de nebuni, nu intr-un tribunal ca prezident. Can ar trebui sa vorbesti, mai tembelule Claus, taci, cand ar trebui sa taci, te apuca limbarita. Te-au sonat de la ambasada ? vezi ca musiu Zaharescu nu mai e ambasador

    O mirare disimulată, după ce bagi sistemul mafiot la putere ce e asa de straniu ca incepe restaurația. Adică chiar credeai ca Psd, aceasta ciumă și cancer terminal nu reprezintă ce e mai rău pentru români?

    De unde atâta mirare? 

    1. Eliminarea trepanatului danilet este o masura buna care inseamna un mic pas spre insanatosirea justitiei. Reactia neobolsevicilor gen ciolos, barna, chirila si a altor otrepe confirma ca pedepsirea ciumetelui de la Cluj este corecta. Tot ceea ce deranjeaza usr/lgbt este bun.

      Mai răsfirați băieți, v-au plătit sâmbria mafioții care vor justiția sub papucul lui Voiculescu, Udrea și Ghiță?

      Danileț e pedepsit pentru că a criticat măsurile de maltratare a legilor justiției de mafia psd 

      Cam tarziu ai executat sarcina de a baga rashini. Danilet este pedepsit pentru ca este un mascarici care se ocupa de activism de tip bolsevic. Daca ramane eliminat si dupa recurs, poate sa se desfasoare mai bine ca sa filmeze continut pentru adulti, sa faca clipuri pentru trepanati. Voiculescu, Udrea, Ghita sunt sau au fost condamnati. Infractorii inca liberi, care nu au primit pana acum pedepse pentru hotiile facute sunt barna, ciolos, voiculescu care distrus sanatatea, aia cu epilarea.

      Unei scursuri umane ce suferă de incontinenta urinara după ce aplică cu mandibula tusee rectale preafericitilor stapani mafioti pisdisti este in principiu bine sa nu-i raspunzi. Fac insa o exceptie: jet de aici, vierme!

      Jeg userist, iar ai facut pe tine. Nu iti ajunge cat fac altii pe tine!

    ce calitati profesionale il recomanda pe acest "distins" judecator Danilet ?

    ceva activitate la tribunalele locale, o lista lunga de oameni ce multumesc sortii ca l-au avut ca judecator la proces ? 

    1. calitatea de turnator la ambasada care isi exprima ingrijorarea .

    Pai, Plavanache tocmai a pus presiune pe Justitia romana(si-asa presata pana-n panzele albe de catre Servicii), incercand sa o influenteze in cazul impostorului marxist si demn de Ospiciu, penibilul Danileţ, care intamplator rimeaza cu "poponeţ", adica fix ce a sustinut mereu acest Dorel al Justitiei!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb