Klaus Iohannis îl primeşte luni pe secretarul general al NATO la Palatul Cotroceni

F.D.
Politică / 27 noiembrie 2022

Klaus Iohannis îl primeşte luni pe secretarul general al NATO la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi luni, la Palatul Cotroceni, pe secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, conform Agerpres.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, ceremonia primirii oficiale va avea loc la ora 16,15 şi va fi urmată de convorbiri tete-a-tete, la finalul cărora cei doi oficiali vor susţine declaraţii de presă comune.

Tot luni, şeful statului va participa, începând cu ora 14,00, la Reuniunea Liderilor de la Munchen (Munich Leaders Meeting), unde va susţine o alocuţiune.

Secretarul general NATO va fi prezent în România în perioada 28 - 30 noiembrie pentru a prezida reuniunea miniştrilor de Externe aliaţi, eveniment ce are loc marţi şi miercuri. De asemenea, în cursul zilei de marţi, Stoltenberg va participa la Aspen - GMF Bucharest Forum, unde va susţine un discurs.

Conform NATO, Jens Stoltenberg va avea întâlniri şi cu premierul Nicolae Ciucă şi cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

În cursul zilei de marţi, Stoltenberg se va întâlni cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Domnilor Johanis si Stoltenberg,

    Bine ar fi, ca in urma acestei discutii sa rezolvati si problema militarilor rezervisti din Romania, eventual si a celor care au participat "sold la sold" cu militarii lui Bush, prin diverse campanii. Si sa-i facilitati Gen(r) Ciuca, sa-si atinga scopurile, acelea de a solutiona " definitiv" problema pensiilor militare.  

    In acest sens ar trebui sa ajungeti la un acord privind chemarea la concentrare a tuturor fostilor militari romani,pana pe la 70 de ani si indiferent de arma din care provin, sa fie varsati la infanterie, dotati cu un kalasnicov, o casca din primul razboi si o vesta de lana si dupa executarea a trei sedinte de tragere, plantarea unei mine si aprinderea unei incarcaturi de exploziv, sa fie trimisi in prima linie, in Ucraina ca "voluntari"  

    Asa UE, securistii infiltrati la UE, Ciuca si L.O.Vasilescu, Ciolos si Rosu, Andritoiu si toti cei de pe la pensii militare din Parlamentul Romanie si din Justitie si CCR, sa obtina satisfactia ca , in privinta fostilor miliatri "Varsovisti" au reusit si i-au exterminat elegant.  

    Domnilor Johanis si Stoltenberg, de ziua Nationala a Romaniei, Rusine.

     

    1. Nici o parte din societatea romaneasca nu a fost stresata, amenintata, discriminata, tracasata, asa cum au fost fostii militari pensionati inainte de Basescu, Seitan, Boc, Udrea si apoi, Ciolios, LOV si Ciuca. Pensiile militare au fost si sunt inca mereu, subiect in progaramele Tv de unde cate o analfabeta handicapata, terorizeaza aceasta categorie de patrioti romani cu idei despre desfiintarea acestor pensii si folosirea banilor la constructia de spitale, scoli, autostrazi si..

      Securistii care au ucis floarea intelectualitatii romanesti, pe cei care nu au acceptat nici chiar cu pretul vietii lor comunismul pe cei care au luptat in zonele Fagaras, Banat, Dobrogea, bistrita, securistii care infiintat colectivizarea si atunci i-au maltaratat si ucis pe bunicii nostrii, cei care au terorizat, urmarit, ascultat, arestat, torturat in beciurile lor si condamnat romani care nu doreau decat libertate, securistii care au "aruncat cu flori la revolutie si care nu aveau nicio sarcina in acest fel de situatii si prin urmare nu s-au implicat si nu sunt raspunzatori de mortii de la revolutie, securistii au fost cadorisiti de "statul roman cu pensii de mii de lei, pensii pentru care acum comploteaza impreuna cu securistii si copiii lor infiltrati pe la Bruxelles, impotriva pensiilor militare, cuvenite celor care si-au distrus viata in slujba acestei tari si a poporului roman.

      Pensionarii militari ar trebui sa defileze si ei, cei discriminati , de ziua "Nationala" a acestui stat nedrept al securistilor, si sa arunce cu necuratenii spre voi, cei care sunteti acolo, reprezentanti a acestor raufacatori care au distrus Romania facuta de noi.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb