Klaus Iohannis îl va decora pe Patriarhul Daniel, care împlineşte 70 de ani

J.P.
Miscellanea / 22 iulie 2021

Klaus Iohannis îl va decora pe Patriarhul Daniel, care împlineşte 70 de ani

Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora, joi, pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, transmite Agerpres.

Potrivit agendei şefului statului, ceremonia de decorare va avea loc la ora 17,00.

Joi, Patriarhul Daniel împlineşte 70 de ani.

Patriarhia Română a anunţat la începutul săptămânii că joi, la Altarul de vară al Catedralei Patriarhale, va fi săvârşită o slujbă de Te Deum "ca mulţumire adusă lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra Bisericii Ortodoxe Române, a Patriarhului Daniel şi asupra ierarhilor, clericilor, monahilor şi credincioşilor mireni".

La finalul acestei slujbe se va prezenta Actul aniversar al Sfântului Sinod al BOR la împlinirea vârstei de 70 de ani de către Patriarhul Daniel. După aceste momente liturgice, în Sala Aula Magna din Palatul Patriarhiei, se va desfăşura un moment aniversar, în cadrul căruia vor fi prezentate mesajele din partea autorităţilor de stat, precum şi din partea altor instituţii publice. În încheiere, vor fi prezentate un volum şi un film.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Inițiativă ipocrită. Aceasta decorație nu va șterge cu buretele faptul că polițaii statului au intrat înarmați in Biserica.

    1. Or avea grade și mulți popi...

      Adevarat ca este o initiativa ipocrita sa oferi o medalie unui securist dovedit ca Ciobotea fost trimis la studii in Geneva !! pe vremea lui Ceausescu.

    IERTAȚI-MĂ PREA FERICIREA VOASTRĂ, DUMNEAVOASTRĂ SUNTEȚI CAPUL BISERICI ORTODOXE ROMANESC NU AVEȚI NEVOIE DE O DECORARE DIN PARTEA ACESTUI ACESTUI CRIMINAL ÎN SERIE, SATANIST, TRĂDĂTOR DE TARA, BAUTORUL DE SINGE, TRAFICANT DE COPII. VÂNZĂTOR DE TARA. ACESTA FETITA STEARPA DE LA COTROCENI ESTE W. C. UL AL GAY LOR DE LA BRUXELLES CARE PENTRU MERITE DEOSEBITE MENȚIONATE MAI SUS ȘI STINDULE ÎN GENUNCHI ȘI LEA SUPT PULELE LA PUS PREȘEDINTE PESTE VOINȚA NOASTRĂ DE VOT. ESTE O SLUGA BLESTEMATA A ANTICRIST ULUI VREDNICA DE FOCUL IADULUI ÎN VEI DAR ÎN FUNDUL IADULUI. ACEASTA DECORARE ESTE O ISPITA A DIAVOLULUI. EL ESTE PUS SA DISTRUGĂ ȘI SA IMVRAJBEASCA SA U DA DEZBINE BISERICA ORTODOXA ROMANA CUM A DISTRUS TARA, A TRĂDATO, A VÂNDUT-O, A DISTRUS ECONOMIA, A PROMOVAT L. G. B.T.ISMUL ÎN ROMÂNIA ACEST, BULANGIUL, MUIST, SATANIST, POPONAR, HITLERIST. FACEȚI CUM CREDEȚI PREA FERICIREA VOASTRĂ DAR MAI BINE IA-ȚI BLESTEMATA PE ACESTI CRIMINALI ÎN SERIE, TRĂDĂTORI DE TARA CARE A ÎMPRUMUTAT ROMÂNIA PENTRU ÎNCĂ 20 DE GENERAȚII DUPĂ SA SE ALEAGĂ PRAFUL DE EI ȘI SA I MANINCA FOCUL IADULUI ÎN VECI VECILOR AMIN. SĂRUT MANA PREA FERICIREA VOASTRĂ ȘI VA ROG SA MA IERTAȚI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb