Klaus Iohannis: "România este alături de cetăţenii din Japonia, în aceste momente dificile"

S.B.
Politică / 2 ianuarie

Klaus Iohannis: "România este alături de cetăţenii din Japonia, în aceste momente dificile"

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi un mesaj de condoleanţe pentru victimele cutremurului din Japonia. "România este alături de cetăţenii din Japonia, în aceste momente dificile", a afirmat şeful statului, informează news.ro.

"România este alături de cetăţenii din Japonia, în aceste momente dificile", a scris preşedintele Klaus Iohannis pe X.

Şeful statului a transmis sincere condoleanţe familiilor victimelor cutremurului".

Autorităţile japoneze au anunţat marţi că bilanţul cutremurelor care au lovit luni Japonia a crescut la cel puţin 48 de morţi, în timp ce echipele de salvare au dificultăţi în a ajunge în zonele izolate de pe coasta de vest a ţării, unde clădirile s-au prăbuşit şi drumurile au devenit impracticabile, iar mii de locuinţe au rămas fără curent electric.

Jumătate dintre decese au fost înregistrate în portul Wajima, în peninsula Noto, în extremitatea nordică a prefecturii Ishikawa. Autorităţile locale au raportat, de asemenea, 14 răniţi grav şi "mulţi" răniţi uşor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Si noi le suntem alaturi.

    Iata ce putem face spre a maximiza forta democratica a cetatenilor din Romania spre a se impotrivi tendintelor rusofone din societatea sau impotriva fricii umane ce ne arata aparitia unui razboi cu mult mai greu de suportat de catre noi toti .O lume libera trebuieste acum aparata . 

    1)Sa devenim activisti politici spre a ne asigura ca fortele raului nu vor cistiga in alegerile din 2024 forte ce deja sunt supuse trecutului comunist si natiunilor ce propovaduiesc Comunismul . 

    2)Este absolut necesar sa nu cedam în fața anesteziei tentante sau in fata cinismului unor politicieni ce nu au facut nimic in toata viata lor cu exceptia datului din gura la TV .Sa convingem pe cei din jur si sa votam pe cei care au dovedit ca pot si nu pe cei care au dovedit contrariul . 

    3)Sa ne impotrivim celor care fac casa buna cu minciuna si sa acceptam adevarul de netagaduit desprins chiar din realizarile noastre . 

    4)sa nu toleram ura ce ne este mereu prezentata in mai toate iesirile la TV si in Parlament de acele forte mincinos patriotice . 

    5)Sa aratam tuturor care sunt mijloacele democratice de exprimare in societate si sa condamnam pe cei care folosesc injuria , ura sau otrava sufleteasca spre a insela alegatorul. 

    6)Nu incercati sa alegeti o asa zisa perfectiune ea nu exista .Intodeauna din doua , presupus de tine ca fiind rele ,participa si alege raul cel mic . 

    7)Cereti prietenilor dupa ce le explicati nevoia de democratie si de libera circulatie sau de libera exprimare sa intelega care este reversul si medaliei . 

    8)Aratati mereu demogogia acolo unde se afla ea si inlaturati in cercul vostru de prieteni zicerile ce doar invrajbesc si care nu produc plusvaloare .

    10)Nu va lasati purtati in discutii eterne fara a pune adevarul faptelor in mijlocul tutor formelor de intelegere si eliminati din cunosterea d- voastra sau desprindeti faptele deja existente de promisiunile desarte . 

    Se impune urgent o vizita in Japonia!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb