KLAUS IOHANNIS: "Vor fi instituite mai multe restricţii pentru oprirea pandemiei"

G.B
Politică / 20 octombrie 2021

Klaus Iohannis (sursa foto: Administraţia Prezidenţială)

Klaus Iohannis (sursa foto: Administraţia Prezidenţială)

Preşedintele Klaus Iohannis, a declarat astăzi, după şedinţa de lucru cu responsabilii guvernamentali privind gestionarea epidemiei de COVID-19, că, începând de săptămâna viitoare, vor fi instituite mai multe restricţii pentru oprirea pandemiei, printre care instituirea obligativităţii măştii "peste tot", restricţionarea circulaţiei pe timpul nopţii, cu excepţia celor vaccinaţi, pe timpul zilei accesul urmând a fi permis la diverse activităţi doar cu certificatul verde, potrivit Agerpres.

"Până când vă convingeţi să vă vaccinaţi, din păcate, este nevoie de restricţii, prin care putem să avem grijă de cei mai vulnerabili (..) Când vorbim despre protecţie individuală, nu întâmplător am venit cu mască. Începând de luni, masca redevine obligatorie peste tot. Şi în interior şi în exterior şi la şcoală şi în târguri şi la cinematograf şi când vă plimbaţi pe stradă este obligatoriu să aveţi mască. Este regretabil, dar trebuie să instituim restricţii, care vor intra în vigoare de luni. Guvernul va hotărî în cel mai scurt timp, vineri, foarte concret, ce restricţii intră în vigoare. Asta după ce Comitetul Naţional şi experţii vor stabili cu toate detaliile aceste norme şi le vor transpune şi în limbaj juridic", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele a dat şi alte exemple de restricţii care vor intra în vigoare de luni.

"Vreau să dau câteva exemple, care nu sunt exhaustive. De exemplu, va fi restricţionată circulaţia noaptea, excepţie făcând cei vaccinaţi şi cei cu legitimaţie de serviciu, care au treabă legitimă de rezolvat. În timpul zilei, la majoritatea activităţilor, accesul va fi permis numai cu certificatul verde, iar cei nevaccinaţi din păcate vor avea o sumedenie de restricţii. Aceste lucruri se vor îmbunătăţi pe măsură ce lumea înţelege să se vaccineze şi vom scăpa de această pandemie", a adăugat şeful statului.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. ...

    1. haideti, ca am folosit termenul stiintific, nu vreo obscenitate

      obscen esre certificatul verde, nu autosatisfacerea 

    Restricțiile sunt un pogram sistematic împotriva oamenilor, sub narațiunea plandemiei, menite a schimba comportamentele și ordinea normală a societății.

    Cand te-am cautat la manifestatii tocmai fugisesi la germani.Acusi venim iar.Unde mai fugi acu?

    Niciodata in Istoria acestei tari nu au fost incalcari mai groaznice ale drepturilor si libertatilor fundamentale ale romanilor, de Genocid(prinvaccinuri ucigase), de segregare si discriminare a acestora! Nici dusmanii pe care i-am avut in decursul Istoriei, nici tortionarii bolsevici ai anilor '45-50, nu si-au permis astfel de blasfemii si sacrilegii la adresa poporului roman, precum isi permit bestiile astea crimiale de astazi, asa cum este acest Robot-nazist, slugoi si dement! Ne spune blestematul asta de Plavan ca, "Guvernul va hotărî în cel mai scurt timp, vineri, foarte concret, ce restricţii intră în vigoare". Care Guvern, bai Dulap SS, cand ala e deja demis si nu mai are puterea de a lua decizii? Cum iti permiti, nazistule sa dai Lockdown mascat(in special pt nevacinati), cand nu ti-ai asumat inainte responsabilitatea unei Stari de Urgentza! Ti-ai permis sa te sui cu bocancii aia de Lagerfuhrer peste Constitutia Romaniei, pt ca Serviciile si autoritatile statului sunt in aceeasi barca cu voi, criminalii poporului roman! Cu Economia pusa la pamant de chiar tradatorii care ar fi trebuit sa aiba grija de ea, cu Dictatura securist-medicala de tip segregationist care suprima mai toate drepturile romanilor, cu scumpirile exponentiale la tot si la toate si cu foametea si saracia cumplita ce vor urma, nu ne putem indrepta decat intr-o singura directie: spre o Revolutie totala extrem de sangeroasa, cum n-a mai existat niciodata in Istoria Romaniei! Singura problema care se mai pune este: cand va incepe? Si aici, pot sa spun ca, tinand cont de furia si frustrarile maxime care exista acum in toata populatia Romaniei, nu mai este nevoie decat de o scanteie, pt ca tara sa ia foc la propriu, care poate fi pusa oricand de unii membrii ai unor Servicii autohtone sau de cei ai unor Servicii straine, fiecare dintre acestea avand interesele si motivele lor! De asemenea stiu din sursa sigura ca exista in fiecare localitate mai mare a tarii(orasele, orase, municipii), echipe formate din 7-12 romani darji si hotarati, recrutati de acei membrii patrioti si nationalisti din Serviciile romanesti, care au liste prioritare cu Iudele importante ale neamului(mai mult sau mai putin cunoscute public), care stau acum in expectativa, dar totodata sunt in "pole position", in asteptarea momentului cand pot trece la vanarea bestiilor si slugoilor care ne conduc! Si cred ca oricine isi poate da seama ca, in acele clipe, cuvintele "mila" si "indurare" nu vor mai exista, pt ca nici aceste bestii criminale n-au avut nici un pic de mila, intelegere si indurare, fatza de propriul lor neam!

    1. Sa speram ca nu o sa reuseasca nimic, o sa dea vina pe pe se de si uite asa totul va fi bine

      Si daca vor cu adevarat "o sumedenie" de restrictii pentru cei fara certificat, da, sunt niste teroristi. Fac bullying cu 10 milioane de adulti nevaccinati din tara asta. Si e un mincinos, care spunea ca certificatul nu va fi folosit pe plan intern. Numai pt asta ar trebui sa-si dea instant demisia. Cum poate oricine avea incredere in Iohannis? Si daca vine cu scuza ca s-au schimbat circumstantele, ce era atat de dincolo de imaginatie sa creada ca la un moment dat poate fi aproape dublul maximului de cazuri de pana atunci? Oricum o da iese rau: ori nu s-a gandit la o situatie destul de usor de imaginat , ori s-a gandit dar atunci nu credea ca o sa introduca certificatul si considera ca nu conteaza ce a spus la un moment dat, ca sunt doar vorbe, ori stia de atunci ca minte. In toate trei situatiile e demn de zero incredere. Constitutia trebuie sa ne apere de asemenea persoane instabile. 

      Ce grozăvii criminale susții dle ! Și ce neadevăruri mai ales!

      Cum poți să compari situația de acum ,foarte proastă e drept,cu cea din timpul " torționarilor bolșevici din anii 45-50 ? " Mai învață puțin istorie sau nu se prinde nimic de tine poate un viitor torționar!  

      " Sursa sigură " care ti-a vorbit de echipele de 7-12 " români darji si curajoși " nu e cumva un securist pensionar care aruncă petarde pentru zaltati că tine? 

      Da,situația e grea dar tu amplifici tensiunea!

      Trateaza-te !!! 

      Securist pensionar? Ma crezi tac-tu? Vezi ce-nseamna sa nu-ti iei pastilele de cap la timp! Faci crize grave de epilepsie! Chiar pe site-ul Bursa!

    Care guvern?

    In vara trâmbița toată lumea că am scăpat de pandemie. 

    Avem criza sanitara, energetica, dvs mai întrețineți și una politică. 

    Cred că prioritar era să ne organizam că țara sa nu mai moara atâta lume. 

    Orgoliile și interesele de partid după, nu înainte.

    Va veni și votul, v-am votat, sincer îmi pare RAU. 

    Genocid. Asa sa fie denumit acest președinte în istorie. Ceaușescu a fost asasinat degeaba. Iohanis este posibil sa fie acuzat de genocid.

    la inceput s-a spus ca 70% vaccinati aduce imunitatea de turma si ridicarea restrictiilor , vedem acum italia si franta cu rate f mari de peste 80 % vaccinati si nevaccinatii pusi la zid daca nu au green pass semnul fiarei , inselaciunea este evidenta , s-a dorit un numar cit mai mare de vaccinati cu mai multa libertate pentru a-i SILI mai usor si pe cei nevaccinati fara teama unor revolte masive , chiar am pomenit despre un asemenea scenariu pe la inceputul anuluii

    1. Ce smenul fiarei Da nene o eexplicatie reproductibila in laborator "AsiB" egal trei Iar "trei face si drege" ( la nivel celular, biologic ,ADN etc.).De unde stiti ca n-o sa intineriti peste o vreme sau numai unii ca nu toti suntem egali !

      nu exista ALTA explicatie si am fost f clar , nu este vina mea ca nu intelegi , prin tot ceea ce fac ei respecta la virgula ce e scris in cartea apocalipsei , in articolul din bursa 19 octombrie 'ANDREI BACIU:"Experta OMS care vine în România a fost şi la New York în vârful pandemiei din SUA" este aceasta fraza 'Reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi cei ai autorităţilor române au avut, luni, o videoconferinţa pe tema IMPULSIONARII vaccinării anti-COVID din ţara noastră, având în vedere că, în ritmul actual, România va ajunge în 31 DE LUNI la imunizarea a 70% din populaţie, potrivit Comitetului naţional de coordonare a campaniei de vaccinare (CNCAV).

      intimplator sau nu cele 31 de luni sint practic timpul ramas din cele 42 de luni din apocalipsa de la nasterea de craciun a vaccinului satan mesia salvatorul ,noul d-zeu

      '5. Şi i s-a dat ei gură să grăiască semeţii şi hule şi i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci şi două de luni. ' apocalipsa 13 5 , din fraza se intelege ca sint nemultumiti ca in cele 31 de luni se ajunge numai la 70% vaccinati si nu 100 % deci trebuie impulsionat adica noi restrictii , s-au dat de gol singuri  

    Domnule Președinte!

    Cu restricții nu veți convinge acest popor crescut în restricțiile comuniștilor. 

    Combateți știrile false prin aducerea specialiștilor la televizor ca să dezbată fiecare știre falsă și să demoleze așa zisele știrile false. 

    DAR!!!  

    SĂ FIȚI CORECȚI ȘI SĂ ADUCEȚI SPECIALIȘTI ATÂT PROVACCINIȘTI CÂT ȘI ANTIVACCINIȘTI CA DEZBATEREA SĂ FIE REALĂ, RELEVANȚĂ ȘI PE ÎNȚELESUL TUTUROR.

    Dumnezeu să dea înțelepciune tuturor oamenilor ca să putem ajunge la o concluzie adevărată privind acest virus și această campanie de vaccinare.  

    Make, fiindca iti apreciez comentariile si articolele tale financiare, incearca te rog si sterge de pe opiniile cititorului, comentariile antivaccinistilor. Fiindca prea multa libertate strica in Romania. Din cauza prea multor libertati am ajuns astazi unde am ajuns. Multumesc,

    .lavane, este desigur nevoie de restrictii mai multe pentru oprirea pandemiei. Insa aceste restrictii trebuiesc instituite pentru tine, ca Presedinte al Romaniei. Ca de la incompetenta ta, nepriceperea si indolenta ta a plecat urgia. Cu tine Presedinte, Romania va intra in colaps. Trebuie sa ti se impuna restrictii serioase, multiple si definitive. Da-ti demisia, ca porti o caciula mult prea mare pentru capul tau mic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb