KLM va continua să zboare în 57 de destinaţii din întreagă lume

I.M.
Companii / 25 martie 2020

KLM va continua să zboare în 57 de destinaţii din întreagă lume

Echipa companiei aeriene KLM confirmă continuarea operării pentru perioada 29 martie 2020 - 3 mai 2020 a 25 de destinaţii intercontinentale şi 32 de destinaţii europene, zburând conform unui program ajustat, care reprezintă aproximativ 10% din numărul normal de zboruri, program care va fi supus schimbărilor deciziilor autorităţilor naţionale şi internaţionale, se arată într-un comunicat remis redacţie noastre.

Potrivit sursei citate, că urmare a restricţiilor de circulaţie impuse de răspândirea COVID-19 în Europa, începând cu dată de 28 martie 2020 şi până pe 3 mai 2020, compania aeriană KLM nu va mai opera zborurile pe ruta Amsterdam - Bucureşti.

"Reţeaua intercontinentalade zboruri KLM va fi operată cu aeronave Boeing 777 şi 787. Aeronavelene folosite vor fi parcate în incinta aeroportului Schiphol din Amsterdam, până la schimbarea situaţiei pe plan internaţional. Către Delhi, Dubai, Lima, Nairobi, Beijing şi Taipei KLM va opera iniţial cu aeronave CARGO destinate transportului de marfă, urmând a face trecerea la zborurile de pasageri de îndată ce situaţia internaţională o va permite.", arată comunicatul.

Reprezentanţii companiei afirmă că, reţeaua europeană a fost creată astfel încât să asigure o conexiune cât mai bună a zborurilor europene la rutele intercontinentale.

"Următoarele destinaţii vor fi operate zilnic cu plecare de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam,în perioada 28 martie - 3 mai. Lista destinaţiilor va fi actualizatain funcţie de deciziile autorităţilor naţionale şi europene: Geneva, Viena, Zurich, Bruxelles, Paris, Lyon, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Stuttgart, Berlin, Roma (începând cu 4 aprilie), Stockholm, Billund, Copenhaga, Goteborg, Oslo, Barcelona, Lisabona, Madrid, Aberdeen, Birmingham, Bristol, Dublin, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Londra, Londra Heathrow, Manchester, Newcastle. Aceste rute sunt în prezent supuse unor restricţii de călătorie foarte stricte şi se va lua în considerare într-o etapă ulterioară dacă / când aceste zboruri pot fi operate.", menţionează sursă citată.

Pentru toate celelalte rute menţionate mai sus, KLM subliniază că decizia de zbor a companiei poate să fie influenţată de restricţiile de călătorie în vigoare şi casituatia este încă extrem de volatilă. De aceea, pentru pasagerii cu zboruri programate în următoarea luna, cea mai sigurasi actualizată sursă de informaţii rămâne website-ul companiei, KLM.com şi aplicaţia KLM.

"KLM poartă un mare respect pentru toţi angajaţii săi care muncesc în aceste momente dificile pentru repatrierea cât mai multor persoane. Lucrul la bordul unei aeronave într-un spaţiu limitat cu mulţi pasageri ridicain mod evident întrebări cu privire la serviciul de zborin timpul pandemiei de coronavirus. KLM înţelege pe deplin acest lucru şi, prin urmare, a adus mai multe modificări drastice modului în care echipajul lucrează la bord. Toate acestea pentru a se asigura că echipajul îşi poate continuă activitatea şi poate contribui la readucerea pasagerilor acasain siguranţă.", se precizează în comunicatul remis.

La cererea echipajului, dar şi a pasagerilor serviciul de la bord a fost adaptat pentru a reduce contactul fizic. În plus, KLM oferă echipament personal de protecţie, iar programul a fost ajustat astfel încât echipajul să nu stea în străînătate sau să rămână în străinătate pentru o perioada cât mai scurtă de timp posibil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb