Kremlin: Discuţiile de la Davos cu privire la Ucraina nu vor duce la nimic cât timp Rusia nu ia parte la ele

F.D.
Internaţional / 15 ianuarie

Kremlin: Discuţiile de la Davos cu privire la Ucraina nu vor duce la nimic cât timp Rusia nu ia parte la ele

Discuţiile de la Davos cu privire la propunerile de pace ale Ucrainei nu vor duce la nimic cât timp Rusia nu ia parte la ele, a afirmat luni Kremlinul, relatează Reuters.

"Sunt pur şi simplu discuţii de dragul discuţiilor", a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, întrebat în legătură cu acest subiect.

"Acest proces nu poate urmări să obţină un rezultat specific dintr-un motiv evident - noi nu participăm. Fără participarea noastră, orice discuţii sunt lipsite de orice perspectivă de a duce la vreun rezultat", a conchis acesta.

Peste 80 de state au dezbătut duminică în Elveţia pentru a ajunge la o înţelegere asupra formulei de pace în Ucraina propuse de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, însă co-organizatorii au admis că sunt încă departe de a fi gata să includă în aceste dezbateri Rusia.

Consilierii pentru securitate naţională din 83 de state au participat la un al patrulea ciclu de discuţii pe baza propunerilor în 10 puncte ale lui Zelenski pentru o pace justă şi durabilă în Ucraina, la aproape doi ani de la declanşarea de către Rusia a ofensivei sale militare de mare amploare.

Negocierile, coprezidate de Andrii Iermak, şeful de cabinet al lui Zelenski, şi de ministrul elveţian al afacerilor externe Ignazio Cassis, s-au derulat în luxoasa staţiune de schi Davos, cu o zi înainte de deschiderea summitului de cinci zile al Forumului Economic Mondial ce reuneşte elita economică şi politică a planetei, summit la care urmează să participe şi preşedintele ucrainean.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Chemati-i si pe rusnaci la discutii, poate se gaseste vreunul in rusia sa-i bage mintile-n cap la putler sa se ajunga la un acord de pace. dc nu cumva e prea tarziu si sunt plecate(mintile) cu totul la plimbare. caz in care... solutia trebuie sa vina tot de la rusi.

     

    Primul schior al Ro e acolo? Poate îl învață pe consilierul lui Zele, partenerul nostru strategic, să facă loopinguri și căzături în nămeți.

    Nu are nimeni curaj să deschidă gura.Vorbesc aiurea între ei.

    cata caterinca cu toate intalnirile astea de imagine! actorasul e disperat sa pozeze cu "planul" lui de pace....iar toti ceilalti il lasa sa vorbeasca....exact ca un copil mai "agitat" .....il lasi sa urle in speranta ca se va opri la un moment dat....;)))

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb