LABoratory & Co, investiţii de 500.000 euro până la finele anului

A.G.
Ziarul BURSA #Companii / 26 noiembrie 2009

LABoratory & Co, singura companie din Europa care integrează metode de cercetare biometrică cu metode tradiţionale, s-a lansat miercuri, oficial, în România, cu o investiţie de 500.000 euro, concretizată în deschiderea centrului de cercetare din Bucureşti. Investiţia va mai viza achiziţia de echipamente, mobilarea laboratoarelor şi pregătirea personalului specializat pentru colectarea datelor, informează compania.

LABoratory & Co măsoară cu ajutorul unor tehnologii şi metodologii utilizate până nu demult doar pentru scopuri medicale, variaţia de unde cerebrale, reacţiile muşchilor feţei şi transpiraţia subtilă de la nivelul pielii, pentru a putea obţine reacţia autentică a consumatorilor la diferiţi stimuli. Acestora li se adaugă măsurarea timpilor de reacţie, un indicator care arată percepţia faţă de diverse atribute şi testul de raft, care oferă predictibilitate în privinţa intenţiei de cumpărare. Dacă acum ceva timp toate metodele din sfera medicală erau prohibitive la nivel financiar, acum acestea au fost calibrate astfel încât să devină viabile comercial. Ciclul complet, stimul-reacţie/emoţie-intenţie de cumpărare este măsurat în procesul intitulat Full CircleTM care oferă pentru prima dată acces la opiniile necenzurate de conştient ale consumatorilor. Rezultatul final este capacitatea crescută a companiilor de a adapta informaţia transmisă la nivelul de percepţie şi dorinţele reale ale consumatorilor lor şi optimizarea bugetelor de comunicare, printr-o diagnoză obiectivă şi completă asupra întregului proces de marketing.

Compania LABoratory a fost înfiinţată în 2004 ca institut de cercetare ştiinţifică. În 2007 acesta se transformă într-o companie specializată în culegerea şi interpretarea datelor biometrice pentru testarea comunicării de marketing şi a analizei imaginii de brand la nivel subconştient. Centrul de cercetare-dezvoltare operaţional al companiei se află în Varşovia, Polonia, iar sediul principal se află în Statele Unite ale Americii. De asemenea, compania are divizii în Spania şi Portugalia. LABoratory & Co România este o companie românească, partener al LABoratory & Co, fondată de Rafal Ohme, profesor de psihologie şi expert în disciplina persuasiunii şi a proceselor la nivel subconştient. În echipa sa activează peste 50 de cercetători (psihologi, matematicieni, neurobiologi, fizicieni şi oameni din domeniul marketingului). LABoratory & Courmând intenţionează să investească în 2010 1,5 milioane euro în dezvoltare.

Compania cooperează la nivel european şi internaţional cu asociaţii prestigioase din domeniul cercetării şi publicităţii precum ESOMAR, European Advertising Academy, American Academy of Advertising, Advertising Research Foundation si Association for Consumer Research.

Pentru anul 2010 LABoratory estimează o cifră de afaceri de 6,3 milioane euro şi efectuarea unui număr de peste 400 de teste. De asemenea, planurile companiei pentru anul următor vizează un proces de expansiune la nivel local şi regional. Principalele 4 locaţii strategice sunt reprezentate de Emiratele Arabe Unite, Turcia, Grecia, Austria. Aceste centre vor fi dezvoltate în special prin joint venture cu companii puternice care activează în domeniul cercetării de piaţă tradiţionale în ţările vizate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb