Lansare oficială în România a Stoker Wines, un brand de vinuri premium inspirat de Bram Stoker

A.D
Comunicate de presă / 7 octombrie

Sursa foto: imxConsulting

Sursa foto: imxConsulting

Un grup de investitori americani, canadieni şi români au lansat oficial în România Stoker Wines, un brand de vinuri premium inspirat de Bram Stoker. Stoker Wines este un proiect nou şi captivant, inspirat de legendarul scriitor Bram Stoker,care aduce în atenţia pasionaţilor de vinuri o combinaţie unică de istorie, poveşti fascinante şi tradiţie viticolă recunoscută. Noua colecţie de vinuri reuneşte struguri româneşti atent selecţionaţi, culeşi din podgoriile de la Ceptura de Jos din regiunea Dealu Mare.

Aceste soiuri, recunoscute pentru bogăţia şi complexitatea aromelor, sunt cultivate prin tehnici tradiţionale transmise din generaţie în generaţie de viticultorii locali, se arată într-un comunicat la redacţie.

Stoker Wines înseamnă o experienţa senzorială unică, ce va debuta cu Merlot-ul din 2018 şi Rose-ul din 2023, vinuri care reflectă tradiţia, măiestria şi autenticitatea patrimoniului românesc. "Suntem entuziasmaţi să lansăm Stoker Wines în România, unde legătura cu Bram Stoker a rămas puternică şi captivantă, deşi au trecut 127 de ani de la apariţia romanului Dracula. Ne dorim să creăm vinuri care să reflecte calitatea podgoriilor din Ceptura de Jos şi să ofere o incursiune autentică în atmosfera plină de mister şi învăluită de tradiţie din jurul Castelului Bran şi a regiunii Transilvania, promovând totodată un turism responsabil legat de legenda contelui Dracula. Dacă Dracula a fost primul dar pe care familia Stoker l-a oferit României, Stoker Wines este cu siguranţă al doilea," a declarat Dacre Stoker, stră-strănepotul lui Bram Stoker şi co-fondator al Stoker Wines. "Cele două vinuri din colecţia Stoker Wines vor fi disponibile în curând pe întreg teritoriul României, iar până la sfârşitul anului 2025 ne propunem să ne extindem în SUA, Marea Britanie şi Irlanda. Ne dorim să colaborăm cu alte afaceri din zonă şi să le sprijinim în mod real, pentru a contribui la promovarea patromoniului viticol, gastronomic şi cultural al României la nivel internaţional," a declarat Kay Larkin, co-fondator al Stoker.

Sticlele semnate, în ediţie limitată, vor fi disponibile în marile oraşe din România, care vor găzdui de asemenea evenimente şi degustări exclusive. Cu sloganul "vinul care spune o poveste," Stoker Wines va oferi pasionaţilor o experienţă culturală inedită, ce combină savoarea vinului cu povestea fascinantă din spatele lui.

Sub îndrumarea oenologului Liviu Grigorică şi a unei echipe de experţi, Stoker Wines îşi propune să devină un brand de referinţă pentru cei care apreciază vinurile de excepţie şi arta de a crea poveşti memorabile.

Stoker Wines LLC este o companie co-fondată de Dacre Stoker şi Kay Larkin în urma achiziţiei, anul trecut, a Cramelor Rotenberg.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb