Lansarea Xiaomi 14T Series, artă şi tehnologie

O.D.
Miscellanea / 4 octombrie

Callie Eh, fotoreporter şi creator de conţinut Xiaomi

Callie Eh, fotoreporter şi creator de conţinut Xiaomi

Zilele acestea, Xiaomi aduce o fuziune spectaculoasă între tehnologie şi artă la evenimentul Radar New Media Art, care are loc până duminică în Bucureşti.

În cadrul acestui eveniment, Xiaomi a prezentat o instalaţie inovatoare de lumini şi umbre pentru a marca lansarea noii serii de smartphone-uri flagship, Xiaomi 14T.

De asemenea a prezentat spectacolul de teatru "Întâlnire în low light", jucat parţial în întuneric, care îmbină arta cu tehnologia unică de fotografie în condiţii de lumină redusă a noii serii Xiaomi 14T. Piesa a fost dezvoltată alături de echipa Teatrul de Artă Bucureşti, sub conducerea regizorală şi după un scenariu scris de actorul şi regizorul George Constantinescu.

Un spectacol de teatru senzorial, cu un scenariu modern, adaptat societăţii contemporane, a pus în lumină emoţiile, prin obiectivul Leica a noilor smartphone-uri Xiaomi 14T, 14T Pro & Mix Flip. Scenariul implică momente de interacţiune directă cu publicul, alături de integrarea naturală a capabilităţilor de fotografie în lumină scăzută ale seriei Xiaomi 14T. Experienţa face parte din festivalul internaţional de artă şi tehnologie RADAR.

Mai mult, imaginile realizate în timpul piesei senzoriale au fost selectate şi prelucrate de fotograful Leica cu un portofoliu în continuă evoluţie, Callie Eh, cu lucrări expuse, premiate şi publicate internaţional, şi ulterior prezentate publicului, în cadrul unei expoziţii de fotografie Leica. Acestea, alături de fragmente din piesă, vor rămâne accesibile publicului, expuse participanţilor la festivalul RADAR.

Seria Xiaomi 14T este concepută special pentru pasionaţii de fotografie şi aduce în prim-plan performanţele de top în capturarea imaginilor, cu un accent deosebit pe fotografierea pe timp de noapte. Datorită funcţiilor avansate de inteligenţă artificială (AI), utilizatorii pot realiza imagini clare şi vibrante, indiferent de condiţiile de iluminare. Alături de design-ul elegant şi procesoarele puternice MediaTek, aceste smartphone-uri integrează perfect funcţiile AI pentru a oferi o experienţă de utilizare superioară.

Odată cu lansarea Xiaomi 14T, compania introduce şi Xiaomi MIX Flip, un telefon pliabil ce combină eleganţa cu durabilitatea. Alimentat de noul Xiaomi HyperOS, MIX Flip promite o experienţă fluidă atât pe ecranul interior, cât şi pe cel exterior, oferind imagini de calitate profesională cu tehnologia Leica. Acest dispozitiv compact oferă performanţe de vârf, comparabile cu cele ale telefoanelor nepliabile, în timp ce vine echipat cu funcţionalităţi avansate într-un design ergonomic.

Seria Xiaomi 14T aduce utilizatorilor un nou nivel de productivitate şi creativitate, datorită capabilităţilor AI avansate, ce îmbunătăţesc căutarea, interacţiunile vocale, textuale, dar şi procesarea imaginii şi videoclipurilor. Aceste funcţii permit utilizatorilor să îşi îmbunătăţească productivitatea zilnică şi să creeze conţinut de calitate, fără efort. Prin colaborarea cu Google, Xiaomi 14T Pro devine unul dintre primele dispozitive care oferă funcţia "Circle to Search with Google", ce permite utilizatorilor să caute instantaneu informaţii pe baza a ceea ce văd pe ecran, fără a întrerupe utilizarea aplicaţiilor. În plus, seria vine cu aplicaţia Google Gemini, care oferă asistenţă pentru scriere, învăţare şi planificare. Noua serie de smartphone-uri Xiaomi integrează funcţii AI avansate care depăşesc barierele lingvistice şi îmbunătăţesc productivitatea. Funcţia AI Interpreter asigură traduceri în timp real în timpul întâlnirilor şi apelurilor, în timp ce AI Notes şi AI Recorder permit transcrierea precisă a discuţiilor, recunoaşterea vorbitorilor şi generarea de rezumate rapide. Participanţii la Radar New Media Art vor avea ocazia să descopere toate aceste inovaţii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb