Leroy Merlin a lansat brandul propriu de mobilier de bucătărie personalizat

F.D.
Companii / 1 august 2022

Leroy Merlin a lansat brandul propriu de mobilier de bucătărie personalizat

Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, anunţă lansarea DELINIA iD, o marcă proprie de mobilier de bucătărie care poate fi personalizat în funcţie de preferinţele clienţilor, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în prezent, serviciul este disponibil în magazinele Leroy Merlin Bucureşti Pallady şi Braşov Astra, urmând ca până la finalul anului acesta să fie prezent în unităţile retailerului din ţară.

Astfel, clienţii care vor să achiziţioneze bucătării marca DELINIA iD au la dispoziţie 9 serii diferite de mobilier, cu 17 opţiuni de materiale şi culori, alături de numeroase tipuri de accesorii menite să faciliteze activităţile din bucătărie. În ceea ce priveşte designul, clienţii pot opta penru mai multe efecte şi finisaje: multicolor sau uni, cu efect de lemn, mat sau lucios, cu frizare sau simplu.

De asemenea, sistemele modulare ale bucătăriilor DELINIA iD permit zeci de combinaţii diferite între corpurile de mobilier astfel încât să se obţină maximul de funcţionalitate al întregului spaţiu disponibil de la podea la tavan şi de la un perete la celălalt, cu ajutorul uşilor glisante, corpurilor de colţ, al celor destinate spaţiilor înguste, dar şi corpuri suspendate sau de bază.

Clienţii Leroy Merlin care vor să comande un astfel de mobilier destinat bucătăriilor trebuie să măsoare cu atenţie în prealabil spaţiul pe care vor să îl mobilizeze, luând în calcul poziţionarea pereţilor, a grinzilor dar şi a surselor de apă, gaz şi electricitate. Ulterior, aceştia pot beneficia de consultanţă din partea specialiştilor Leroy Merlin pentru a face alegerea cea mai potrivită pentru ei.

"Prin soluţiile de mobilier DELINIA iD clienţii noştri îşi pot crea o bucătărie personalizată aşa cum îşi doresc, în funcţie de nevoile şi spaţiul disponibil, până la cel mai mic detaliu, beneficiind în acelaşi timp de consultanţă din partea echipei Leroy Merlin. Indiferent de spaţiul pe care îl au la dispoziţie, suntem convinşi că vor găsi combinaţiile de mobilier cele mai potrivite pentru ei, la o calitate superioară şi realizate cu grijă pentru mediul înconjurător, din lemn certificat FSC. Pentru început, serviciul este disponibil în două dintre unităţile Leroy Merlin, Bucureşti Pallady şi Braşov Astra, urmând ca până la finalul anului să lansăm serviciul în magazinele din restul ţării", a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin România.

După procesul de comandă, clienţii pot alege livrarea mobilierului de bucătărie DELINIA iD direct la domiciliu, în maximum cinci zile lucrătoare, la ora şi în ziua stabilită de aceştia. Totodată, pot solicita serviciul de montaj al mobilierului acasă de către echipa Leroy Merlin, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb