Libra Bank acorda dobanzi mai mari la depozite si la cardul de economii Libra Mix

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 3 septembrie 2008

Incepand cu data de 02 septembrie 2008, depozitele pe care clientii le constituie la Libra Bank vor fi bonificate cu o dobanda mai avantajoasa. Astfel, dobanzile standard la depozitele Libra Bank in lei, la termen, cu dobanda fixa si plata la scadenta, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, sunt in crestere cu +1% la termenul de 1 si 3 luni, cu +1.25% la 6 si 9 luni si, respectiv, cu +0.75% la 12 luni, noile valori putand ajunge pana la 11.5% pe an.

La depozitele la termen in euro, cu dobanda fixa si plata la scadenta, cresterile dobanzilor anuntate de Libra Bank variaza intre +0.80% si +1.3% la depozitele pe termen scurt si mediu si, respectiv, intre +0.75% si +1% la depozitele pe termen lung. Valorile actuale pot ajunge pana la 6.25%.

Depozitul PARTENER de la Libra Bank, cu asigurare de viata, ofera acum o dobanda de 11.50% pe an la termen de 6 luni si, respectiv, o dobanda de 11.25% la 12 luni. Este un produs de economisire special, in lei, la termen, cu dobanda fixa si plata la scadenta. Depozitul PARTENER se adreseaza persoanelor cu varsta intre 18 si 69 de ani, carora le ofera dublu avantaj: dobanzi avantajoase primite de client la suma constituita ca depozit si asigurare de viata platita de Libra Bank la Allianz-Tiriac Asigurari SA. Polita acopera riscul de deces din orice cauza si este valabila pe perioada de constituire a depozitului, suma asigurata fiind egala cu valoarea depozitului constituit. Soldul minim pentru obtinerea dobanzii este de 150 RON, iar valoarea maxima a sumei depozitate poate fi pana la 87 500 RON.

Libra Bank a marit la 9.5% pe an dobanda acordata posesorilor cardului de economii Libra Mix (pentru minim 500 RON pastrati pe card). Cardul Libra Mix ofera profitabilitate similara cu un depozit si, totodata, flexibilitatea accesului posesorului la fondurile pastrate pe card. Emiterea cardului se face fara comision, ca si platile la comercianti din tara si strainatate. Cardul ofera si posibilitatea de overdraft.

Reamintim ca fata de dobanzile standard, specialistii profesiilor liberale care aleg depozitele Libra Bank in RON, EUR sau USD, la termen de pana la 12 luni, beneficiaza in plus de un bonus permanent de +0,25%. Acest bonus permanent este valabil si pentru membrii familiilor acestora (sot/sotie, fiu/fiica, parinti/socri).

Totodata, persoanele fizice pensionate primesc in continuare la Libra Bank o bonificatie permanenta de +0,25% la depozitele pe care si le constituie la termen de 1 - 12 luni, in RON, EUR sau USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb