Liviu Pop: "Maramureşul primeşte 15% din bugetul CNADNR"

F.A.
Politică / 27 mai 2013

Senatorul Liviu Marian Pop a anunţat astăzi că 15% din bugetul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a fost repartizat judeţului Maramureş.

Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi, la sediul Partidului Social Democrat Maramureş, de senatorii Liviu Marian Pop şi Sorin Bota, care au discutat despre situaţia lucrărilor de reabilitare a drumurilor naţionale care sunt efectuate în prezent la nivelul judeţului, conform unui comunicat de presă.

"De acum primarii se vor putea concentra pe rezolvarea problemelor locale. Infrastructura este una dintre priorităţile pe care parlamentarii de Maramureş o au de rezolvat. Iată că se reuşeşte acest lucru. Cu certitudine vă spun că din bugetul CNADNR, care este de 700 de milioane de lei, un procent de 15%, respectiv 100 de milioane de lei, este alocat Maramureşului. Aşadar, iată că am reuşit să găsim rezolvarea unei probleme arzătoare pentru judeţ", a subliniat senatorul Liviu Marian Pop.

Sorin Bota a precizat: "Preocuparea mandatului meu e să avem drumuri cât mai bune, trenuri care să asigure o conexiune a Maramureşului cu restul ţării şi un aeroport funcţional. În acest an, numai pentru drumurile naţionale dintre judeţele Maramureş, Satu Mare şi Suceava se vor asigura fonduri în valoare de 22 milioane de euro, pentru reabilitarea tronsoanelor Baia Mare - Satu Mare (13 milioane euro), Baia Mare - Sighet (2 milioane euro), Sighet - Moisei (peste 3,5 milioane euro), precum şi Moisei - Iacobeni (3,5 milioane  euro). De asemenea, pentru Baia Mare se are în vedere construcţia unui drum de centură cu patru benzi. Proiectul tehnic a fost deja întocmit şi îşi urmează cursul. A fost reluat traficul feroviar pe relaţia Sighetu Marmaţiei şi urmează a fi introdusă, după 15 iunie, conexiunea feroviară Baia Mare - Cluj - Bucureşti".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb