Lowe & Partners, Zenith Media, Mercury Promotions au realizat campania de comunicare pentru lansarea PET-ului Timişoreana

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 15 august 2006

Berea Timişoreana produsă în prima fabrică de acest fel din ţară, cu o tradiţie de aproape 300 de ani, este disponibilă acum şi la sticla de 2 l. PET-ul Timişoareana, realizat prin tehnologia "Polyshield", garantează păstrarea prospeţimii berii. Noul PET este în linie cu întreaga platformă de comunicare a brandului dezvoltată în acest an: Timişoreana - o bere care recunoaşte adevărata valoare, nepretenţioasă, dar adevărată, o bere a oamenilor obişnuiţi.

Mihai Bârsan, Senior Brand Manager Timişoreana, a declarat: "Datorită evoluţiei de până acum, Timişoreana a devenit în 2006 leaderul segmentului de preţ mediu în canalul HoReCa. Ştiam însă că, pentru a atinge acelaşi obiectiv şi în canalul de retail, trebuia să extindem oferta existentă pe piaţă prin introducerea berii la PET".

Lansarea PET-ului Timişoreana este susţinută de o campanie de comunicare integrată, realizată de Lowe & Partners (ATL), Zenith Media (media), Mercury Promotions (producţie materiale la punctele de vânzare).

Despre URSUS Breweries şi SABMiller plc URSUS Breweries, subsidiară a SABMiller plc, este al doilea mare producător de bere de pe piaţa românească. Compania deţine în acest moment 4 fabrici de bere şi peste 1.300 de angajaţi. URSUS Breweries îşi des-făşoară activitatea în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Buzău, Braşov şi Tunari. Mărcile URSUS Breweries sunt: Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Stejar, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu operaţiuni de producţie şi distribuţie în peste 60 de ţări de pe 5 continente. Portofoliul de mărci al grupului include beri internaţionale din segmentul premium, cum ar fi Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell, precum şi o importantă gama de mărci locale în poziţia de lideri de piaţă.

În afara Statelor Unite, SABMiller plc este de asemenea una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

În anul financiar care s-a încheiat la 31 martie 2006, grupul a raportat un profit brut de 2.626 milioane de dolari şi o cifră de afaceri de 15.307 milioane de dolari.

Compania SABMiller plc este cotată la bursele de valori din Londra şi Johannesburg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb