Lucasfilm a ales tehnologia HP pentru dezvoltarea noii generaţii de divertisment digital

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 25 august 2005

HP şi Lucasfilm, lider în domeniul efectelor vizuale şi al tehnicii de sunet pentru filmele de lung metraj, au semnnat recent un contract pentru tehnologie şi marketing, cu o durată de trei ani, în valoare de mai multe milioane de dolari. Lucas-film va utiliza soluţiile HP Adaptive Enterprise pentru crearea de noi jocuri video, efecte vizuale şi animaţie, precum şi pentru stocarea şi gestionarea aplicaţiilor de afaceri. Tehnologia HP va fi implementată în cadrul noului centru al Lucasfilm din San Fracisco, "Letterman Digital Arts", şi în cadrul unităţii operaţionale a companiei din Singapore.

Lucasfilm va folosi pentru producţia efectelor vizuale şi a jocurilor video pînă la 1000 de staţii de lucru HP de înaltă performanţă, dotate cu procesoare Dual-Core AMD Opteron(tm). Acestea vor furniza o putere fără precedent artiştilor şi dezvoltatorilor pentru crearea jocurilor video destinate noii generaţii de console. Ele vor fi de asemenea folosite la producerea efectelor vizuale, operaţiilor de randerizare, editare, montaj, pentru care Lucasfilm este renumit în întreaga lume.

În plus, divizia HP Services colaborează strîns cu Lucasfilm pentru implementarea unui mediu de stocare pentru păstrarea în siguranţă şi arhivarea informaţiilor importante ale companiei.

HP este o companie furnizoare de soluţii tehnologice destinate consumatorilor, întreprinderilor şi instituţiilor din întreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul şi acces de uz personal, servicii globale şi soluţii de imprimare şi prelucrare a imaginii. În ultimele patru trimestre financiare, încheiate la 31 iulie 2005, veniturile obţinute de HP au totalizat 85,2 miliarde USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb