LUDOVIC ORBAN: ''Nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii''

G.U.
Politică / 6 septembrie 2020

''Nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii''

Premierul Ludovic Orban a declarat astăzi, la Bistriţa, că nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii şi că şcoala va începe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificând drept ridicolă ideea de amânare a alegerilor, avansată de PSD, conform News.ro.

"Nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii. Şcoala va începe la 14 septembrie iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie", a precizat duminică premierul Ludovic Orban.

El a catalogat drept ridicolă ideea privind amânarea scrutinului local.

"Este ridicolă această idee a PSD, aşa cum ridicolă a fost şi moţiunea de cenzură", a afirmat el.

Orban a amintit că decizia privind data alegerilor a aparţinut Parlamentului, nu Guvernului.

"Este fundamental pentru comunităţile locale să aibă reprezentanţi legitimi. (...) Sigur că le e frică la pesedişti de alegeri şi e normal să le fie frică de alegeri pentru că lumea s-a cam lămurit cum stă treaba cu PSD-ul", a susţinut premierul.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că, dacă Guvernul va decide amânarea deschiderii anului şcolar, este decis ca, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să "provoace o discuţie serioasă cu privire la amânarea alegerilor locale".

"Dacă vor lua o asemenea decizie să amâne şcolile eu nu mai accept de la domnul Orban, aşa, în opoziţie, mic cum sunt eu, dubla măsură" a afirmat Ciolacu, în condiţiile în care premierul a evocat posibilitatea ca elevii să meargă la şcoală din 1 octombrie, iar din 14 septembrie cursurile să se desfăşoare online.

Ulterior, Ciolacu a făcut referire şi la posibilitatea comasării alegerilor locale cu cele parlamentare, programate în 6 decembrie.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Deh, nu-si mai aminteste Sica, ca acum cateva zile a spus exact contrariul: primele 2 saptamani online, iar de la 1 oct, invatamant face to face ! Dar trebuie sa-i acordam circumstante atenuante, el fiind mai mereu in stare de ebrietate!

    1. Impreuna cu un grup de prieteni,abia asteptam sa se deschida scolile. Vom porni o campanie de vizite in scoli din RURAL si o sa le prezentam romanilor,situatia reala in care se prezinta scoala romaneasca pastorita de ANALFABETA ANISIE.Deja,avem o sustinere din partea unei televiziuni care o sa prezinte filmuletele noastre pentru ai arata "cantaretului" SICA,adevarata scoala romaneasca.SICA,pregatesteti DEMISIA,mincinosule.!

      Salut initiativa voastra, pt ca se va vedea astfel dezastrul total din scoala romaneasca, pastorita de una care ar fi in stare sa bea si Pepsiglas! Sau o prefera Colaglas?

      Băi cheita kaghebista, opreste-te! Sau spune tu ce ai face concret acum ! Dacă nu spui și nu o vei face ești, pentru mine ,un perpetu idiot !

      "Sau spune tu ce ai face concret acum"

      Ti-as da-o de sus, iar apoi tu, "specialistul" in lustruit bastoane ai urla de bucurie si ai spune ca are gust de ch arlota! 

      Ai încă coșuri pe față! Nevasta-ta nu te ajută?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb