LUDOVIC ORBAN, DUPĂ DISCURSUL LUI ZELENSKI: ''Submediocrii aflaţi din greşeală la putere ne-au facut de băcănie''

G.U.
Politică / 5 aprilie 2022

''Submediocrii aflaţi din greşeală la putere ne-au facut de băcănie''

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a criticat, luni seară, modul în care a fost tradus discursul liderului ucrainean Volodimir Zelenski şi condiţiile tehnice în care s-a desfăşurat videoconferinţa, afirmând că "submediocrii aflaţi din greşeală la putere" au făcut România "de băcănie" într-un moment în care atenţia opiniei publice internaţionale era îndreptată spre ţara noastră, conform Agerpres.

"Am aşteptat cu emoţie acest moment de referinţă în viaţa noastră politică şi parlamentară, discursul în faţa Parlamentului Românei al preşedintelui Ucrainei eroice, aflate într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire în faţa unui agresor care nu se dă în lături de la nicio ticăloşie pentru a-şi atinge ambiţiile. În prima parte a discursului lui Zelenski nu am auzit nimic. Apoi l-am auzit doar pe preşedintele Ucrainei, fără traducere. Când a început să vorbească traducătorul, mi-a părut rău că a început să traducă. A arătat că ori nu ştie limba ucraineană, ori nu ştie limba română", a scris Orban, pe Facebook.

Acesta a susţinut că traducătorul "a distrus complet orice emoţie, orice fir epic, orice logică".

"La un moment dat am rămas şi fără imagine. Şi a trebuit să mai suportăm şi calvarul de a asculta silabisirile pline de poticneli ale lui Cîţu, Ciolacu şi Ciucă. Într-un moment în care atenţia opiniei publice internaţionale era îndreptată spre România, submediocrii aflaţi din greşeală la putere ne-au făcut de băcănie", a adăugat Ludovic Orban.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susţinut, luni seară, un discurs prin videoconferinţă în Parlamentul României. Acesta s-a declarat convins că România va participa la refacerea ţării sale după război şi a menţionat că doreşte un dialog pentru susţinerea comunităţilor româneşti, respectiv, ucrainene din cele două ţări.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ORBANE,daca cei din fruntea guvernului si parlamentului sunt niste "submediocrii" pentru felul in care au organizat discursul lui zelenski in fata parlamentului romaniei,ce parere ai despre felul in care tu ai organizat MEGASTABORUL prin care ai fost trimis in "negura" istoriei PNListe.? Daca este sa facem o comparatie intre cele doua evenimente,tu,cred ca esti de departe cel mai mare SALTIMBANC din istoria PNL. Ai uitat cum RAGNEAI la TARGOVISTE.? " CINE ESTE GENERALU",care drept recompensa pentru sustinere,te-a trimis la coada vacii.? Si nu prea a gresit,dupa prestatiile tale,chiar ai fost un VACAR. In oglinda,alt SALTIMBANC,RARES BOGDAN,te-a imimitat in RAGETELE de MAGAR,prin care il sustinea pe CATU,de ziceai ca este TURBAT. Asa ca laso jos ca macane,intrucat PNL nu mai exista pentru ca l-ai vandut tu cu sigla cu tot fostilor PDListi,care azi,sunt stapanii de facto si de drept ,ai fostului PNL. Rade CIOB de OALA sparta.!

    1. Rares Bogdan ziceai ca-i reincarnarea lui Hitler,ba mai rau,parca a scapat dracu din iad.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb