Ludovic Orban este convins că va cîştiga Primăria Capitalei

Ziarul BURSA #Politică / 20 ianuarie 2005

Ludovic Orban, liderul Organizaţiei PNL Bucureşti, nu are dubii în ceea ce priveşte victoria sa în alegerile pentru ocuparea fotoliului de edil-şef al capitalei. Liberalul este sigur că va fi desemnat candidat al Alianţei DA în cursa pentru primărie, întrucît sondajele de popularitate îl dau drept favorit. "Îmi este indiferent cine va fi desemnat din partea PD, dacă va fi desemnat", a declarat domnia sa ieri, în cadrul unei conferinţe de presă. Ludovic Orban a precizat că nu contează nici cine va fi candidatul PSD în bătălia pentru Capitală. Potrivit spuselor sale, bucureştenii nu mai vor PSD: "ADA are procentaje ridicate în sondajele de opinie - peste 70%. Sigur, pentru PSD, aceste alegeri vor fi doar un exerciţiu democratic, necesar pentru competiţie. Persoana desemnată de social-democraţi pentru Primăria Capitalei va fi una de sacrificiu. Cel care îl va trimite în această cursă o va face < ca să-i rupă gîtul >".

Liderul liberal a arătat că se simte angajat faţă de locuitorii Bucureştiului, pentru votul pe care aceştia l-au acordat în 2004. Domnia sa doreşte să continue proiectele începute de Traian Băsescu şi afirmă că a refuzat orice ofertă parlamentară ori guvernamentală, ca să poată candida la funcţia de edil-şef.

PD nu are, încă, un candidat pentru Bucureşti

Partidul Democrat nu a nominalizat, deocamdată, nici un candidat pentru Primăria Capitalei, a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele partidului, Emil Boc. Domnia sa a precizat că formaţiunea pe care o conduce va finaliza discuţiile pe această temă în următoarele zile. Potrivit protocolului ADA, fiecare din cele două partide trebuie să desemneze un candidat, urmînd ca, în urma unei competiţii interne, să rămînă o singură persoană care să reprezinte PNL-PD în campania electorală, pentru alegerile locale din aprilie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb