LUDOVIC ORBAN: ''Guvernul a apărat locurile de muncă pe perioada crizei economice declanşate de epidemia de COVID-19''

G.U.
Politică / 12 august 2020

''Guvernul a apărat locurile de muncă pe perioada crizei economice declanşate de epidemia de COVID-19''

Guvernul PNL ''a apărat'' locurile de muncă pe toată perioada crizei economice declanşate de epidemia de COVID-19, a declarat, astăzi, prim-ministrul Ludovic Orban, în plenul Parlamentului, conform Agerpres.

"M-aţi chemat să prezint măsurile legate de alegerile locale, de începerea şcolilor şi (...) anti-COVID. Nu m-aţi chemat să vă prezint măsurile economice ale Guvernului PNL. Am să vă prezint totuşi ceva. Guvernul nostru a apărat locurile de muncă pe toată perioada crizei economice declanşate de epidemie. Uitaţi-vă pe date, pe REVISAL. Eu nu rostesc cifre scoase din burtă, minciuni ordinare, care nu au absolut bază în realitate. Numărul de angajaţi cu contracte de muncă, angajaţii activi, pe data de 3 august: 5.589.435; numărul de angajaţi la 1 ianuarie, înainte de declanşarea epidemiei şi a crizei economice aferente, (...) era de 5.582.008. Sunt date luate din REVISAL, dacă REVISAL minte, deşi mă îndoiesc. Deci, sunt angajaţi mai mulţi cu 7.430 ", a afirmat Orban.

El a făcut aceste precizări în contextul în care parlamentari PSD i-au reproşat că nu a prezentat măsuri economice în cadrul intervenţiei sale.

"Vorbiţi de un milion de şomeri, pe datele oficiale ale ANOFM sunt înregistraţi astăzi 256.000, dintre care 76.000 de şomeri încă sunt în plata indemnizaţiei de şomaj, restul au ieşit din plata indemnizaţiei de şomaj, Eu vă dau date, sunt date care sunt oficiale şi care există în baze de date", a susţinut prim-ministrul.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Hahaha! Bai, Sica, chiar si prietenii tai de pahar, facuti pulbere sub masa, si tot ar rade cu lacrimi de asemenea gogosi!

    asa sa-ti ajute Dzeu , pe cat adevar ai spus !

    l-am vazut pe mandolina cum apara locurile de munca! cu pieptul dezvelit in fata covidului, asa era sica! sica, mars la cotet!

    1. Un cotet cu gratii!

      Țepeș, ești șomer că prea esti supărat?

      Poate că nu e. Din întrebarea ta se înțelege că tu n-ai fost niciodată sau îți închipui că ție n-o să ți se întâmple niciodată?

      Nu sunt si nu am fost vreodata somer, spre deosebire de ma-ta care someaza de ceva vreme pe Centura, caci nu-i mai solicita "serviciile", cainii si arabii care-si fac veacul pe-acolo!

    Romania are peste 1 milion de șomeri dintr-un foc, în doar câteva luni de criza ceea ce este catastrofal pentru o țară care oricum era praf și fără virus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb