LUDOVIC ORBAN: "PSD nu se mai întoarce la guvernare încă zece ani. Ardealul va fi liberal "

A.B.
Miscellanea / 6 septembrie 2020

"PSD nu se mai întoarce la guvernare încă zece ani. Ardealul va fi liberal "

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut duminică liberalilor bistriţeni care candidează la alegerile locale să transmită electoratului că "PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo zece ani de acum încolo", că tot Ardealul va fi liberal, mai puţin Harghita şi Covasna, că nu e bine ca Bistriţa să rămână în afara jocului şi că e foarte bine ca toţi cei care candidează la primărie şi care vor avea uşa deschisă la guvern să poată să obţină sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le au în beneficiul comunităţilor locale. Orban a vorbit, fără a-l numi, şi despre "un partid mic şi gălăgios care a fost mai mult cu PSD-ul" care "încurcă" PNL şi la Bucureşti, potrivit News.ro

"Ca să fim cinstiţi, acuma se cam confruntă două blocuri: PSD-ul cu tovarăşii de drum şi, de partea cealaltă de PNL care beneficiază şi sprijinul USR", le-a transmis liderul liberal candidaţilor PNL pentru alegerile locale din judeţul Bistriţa Năsăud.

El le-a cerut candidaţilor liberali să încerce să îi convingă pe oameni de importanţa "votului util" şi să le spună alegătorilor că, având în vedere că alegerile se fac dintr-un singur tur de scrutin, orice vot împotriva PNL este unul în favoarea PSD.

"Mizaţi pe un atu: tot Ardealul va fi liberal. Nu se poate ca Bistriţa să rămână roşie şi spuneţi-le bistriţenilor lucrul ăsta. Deci o să rămână copilul orfan al Ardealului dacă nu merg pe mâna noastră. Oricum există clar o opţiune favorabilă pentru dreapta, pentru PNL, spuneţi-le că tot Ardealul va fi galben, mai puţin Harghita, Covasna care sunt verzi că aşa sunt. Dar nu se poate să rămână Bistriţa de căruţă. Şi de asemenea să le spuneţi un lucru este foarte important: A fost bine că a fost un preşedinte cât a fost la guvernare PSD, dar acuma PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo zece ani de acum încolo şi că nu e bine ca Bistriţa să rămână în afara jocului şi că e foarte bine ca toţi cei care candidaţi la primărie şi care veţi avea uşa deschisă la guvern să puteţi să obţineţi sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le aveţi în beneficiul comunităţilor locale. E un argument care nu trebuie ignorat", a declarat Orban.

Orban a vorbit şi despre "un partid mic şi gălăgios care a fost mai mult cu PSD-ul" care "încurcă" PNL şi la Bucureşti .

"Ne încurcă şi la Bucureşti, vă spun sincer, dar vom trece peste această încurcătură mică, de moment", a adăugat liderul liberal, fără a numit formaţiunea politică la care face referire.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. si , daca va fi ardealul liberal ce mare branza ? care-i smecheria ? de 6 luni de cand sint , au facut mai mult rau decat altii in ani , gargara de popa de la tara !

    1. Bai SICA BETIVU. Pai cum sa fie ma ARDEALUL PNList cand el a fost vandut de CIOLACU Ungurilor asa cum a declarat APATRIDUL de la Cotroceni. Am inteles,tu fiind si tu UNGUR,inseamna ca te intorci acasa ,adica in UNGARIA. Asa se intampla cand alcolistii viseaza cai verzi pe pereti. ARDELENI,feritiva de magarusul ORBAN,ca o sa va bage in ceata.!

    vrabia malai viseaza.....

    de ce 10 ani si nu pe viata, doar nu vreai sa ajungi iar somer acum la batranete

    Si daca nu veti mai ajunge niciodata la guvernare, voi, liberalii? Cred ca veti intra in istorie ca cea mai jenanta guvernare, iar romanii de buna credinta nu puteau sa nu constate acest lucru.Dupa opinia mea si a altor multi romani cu care am discutat, cred, mai degraba ca veti avea soarta cruda a PNTCD-ului.

    1. Nici PSD-ul actual nu este mai breaz, dar oricum are multi oameni care nu se pot compara cu mascariciul de Orban, cu Catu ori cu Raluca Turcan si nici cu ceilalti. Singurul din actualul guvern care are ceva "stofa", pare a fi ministrul economiei, Virgil Popescu.

    Maii Lucovid, ceva, ceva ai miscat tu, dar trebuie sa fii mai energic. Neamtul este limpede si util tie, dar prea 'precaut"pentru guvernul tau. Acum cand este necesara viteza de actiune, operativitatea, miscarea, trebuie sa actionezi energic.

    Maii Lucovid, ori acum, ori niciodata. Ca daca nu se vede ceva in urma ta acum, nu ei, ci voi in 10- 12 ani nu o sa mai vedeti guvernare decat de pomana, asa ca aceasta, la sfarsit de mandat, asa, ca sa va "erodeze" . 

    vorbe goale

    atitudine de mascarici 

    fapte de toata jena 

    perspectiva viitorului = o notiune abstracta 

    slugarnicie catre exterior: vindem ce a mai ramas nevandut din Romania 

    cum sa castigi cand incerci sa furi de la adversar?; cel furati = azi aici maine colea! 

    concluzie: ma simt '"cucerit" fara limite de un sentiment greu de definit, ceva intre greata si sila  

    NU ATI DEMONSTART NIMIC  

    VA BATETI JOC DE TARA SI POPOR

    SUNTETI MINCINOSI, SUBTERANI,PREFACUTI SI FARA SPRIJINUL COTROCENI/MERKEL AVETI VALOAREA LUI 0 TAIAT IN OPT! 

    1. la urma ai gasit explicatia la care as mai adauga si pe cei care potrivesc procentele la alegeri din pix . orban isi face deja planuri pentru dupa alegeri , asa ca degeaba vor oamenii daca nu vor smecherii !

    Dar daca Dacila a putut, el de ce nu, doar mai slab decat ea nu este, numai ca vorbeste gura fara el si in afara de gargara greu poti afla si altceva. Cu exceptia invatamantului si dezvoltarii, actualii ministri nu se compara cu cei ai psd, fara sa-l iau drept etalon pe inegalabilul Danut ANDRUSCA

    1. S-ar putea ca dupa 4 ani de guvernare dezastruoasa ,sa dispareti de pe scena politica la fel ca P.N.T.D-ul!Holera Galbena(PN.L) va avea si mult ghinion ,chiar dacava minti de vor ingheta apele in tot acest timp,

      Doar 10 ani ? Stiu pe unul care a promis bunastare si fericire pentru urmatorii 1000 de ani ! Intereseaza te cum au evoluat lucrurile sa sti ce te asteapta !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb