MAE: Secretarul de stat Radu Podgorean, la Gala Solidarităţii Internaţionale

Andrei Stan
Politică / 16 decembrie 2015

Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu parlamentul, Radu Podgorean, a participat astăzi la Gala Solidarităţii Internaţionale, evenimentul de închidere a Anului European pentru Dezvoltare 2015 în România, care a avut loc la Teatrul Naţional din Bucureşti, potrivit unui comunicat al MAE remis redacţiei.

"Evenimentul de încheiere al Anului European pentru Dezvoltare 2015 s-a desfăşurat sub forma unei gale de premiere a unor organizaţii şi persoane cu realizări importante în domeniul cooperării pentru dezvoltare - organizaţii neguvernamentale, instituţii publice, organizaţii de presă, mediul academic, profesori, tineri şi jurnalişti", se arată în comunicat.

În cadrul ceremoniei, Radu Podgorean a înmânat un premiu Centrului pentru Studii de Dezvoltare şi Cooperare Internaţională din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti, pentru organizarea la nivel naţional a seriilor de dezbateri Kapuscinski.

Alături de secretarul de stat Radu Podgorean au mai fost prezenţi la eveniment Angela Filote, şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Natalia Budescu, Preşedinte al Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND), Ionuţ Sibian, director executiv al Fundaţiei pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC), Anca Stoica, manager de program în cadrul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Uniunea Europeană a desemnat anul 2015 Anul European pentru Dezvoltare (AED). "AED 2015 a oferit oportunităţi de implicare pentru cetăţeni şi demonstrează angajamentul UE în ceea ce priveşte eradicarea sărăciei la nivel global", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb