MAE:  Timpi de aşteptare de două ore la graniţa dintre Austria şi Ungaria

J.P.
Internaţional / 19 decembrie 2020

Timpi de aşteptare de două ore la graniţa dintre Austria şi Ungaria

Românii care traversează cu maşinile sau TIR-urile Ungaria pentru a trece în Austria sunt nevoiţi să aştepte la graniţă circa două ore, timpul de aşteptare fiind cauzat de procedurile de verificare efectuate la intrarea/ieşirea de pe teritoriul Austriei, transmite Ministerul Afacerilor Externe într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii Ambasadei României la Viena au efectuat demersuri pe lângă autorităţile Poliţiei de frontieră austriece pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la situaţia de la punctele de trecere a frontierei.

MAE precizează că cele două misiuni diplomatice sunt pregătite să asigure asistenţă consulară cetăţenilor români care vor solicita sprijin, inclusiv prin furnizarea de informaţii cu privire la situaţia din punctele de trecere a frontierei dintre cele două state.

Cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Viena: 0043-1-503.24.65, 0043-1-505.23.81, 0043-1-230.95.10 şi 0043-1-505.16.27 (tarif local Austria) sau la numerele de telefon ale Ambasadei României la Budapesta: 0036-1-384 76 89, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă ale misiunilor diplomatice: 0043-699.117.26027, respectiv 0036 30 535 69 12.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Austria are pandemia sub control. Prin reducerea mobilitatii si a petrecerilor private.

    Slovacia, exemplul mult laudat de semidoctii de la Antena 3, Gadea, Badea si toti invitatii, a inregistrat recorduri dupa recorduri. Au batut 4k de infectarii acum doua zile. 

    Nu, analfabetilor de la Antena 3. O singura testare masiva, fortata, obligatorie, incalcand toate drepturile si libertatile din Europa nu rezolva cazurile. Slovacia este in coma. Au crezut ca au rezolvat cu teste antigen dar era evident ca AU ESUAT, prostilor de la Antena 3. 

    Testarea masiva are sens doar la putine cazuri , in situatii incipiente si in tarile din Asia care nu au standarde atat de inalte de drepturi si libertati, acolo unde mobilitatea telefonului este urmarita non-stop. 

    Reducerea mobilitatii si a petrecerilor privata, asa se opreste o pandemie cu raspandire comunitara intensa. Asta a facut Austria. Asta facem si noi, dar noi avem un grad mult mai mare de analfabetism si deci sunt enorm de multi semidocti si covidioti care contribuie la raspandirea virusului. Austriecii, oameni dintr-o alta liga, au oprit pandemia cu aceleasi masuri luate si in Romania in ultimele doua-trei luni. La noi curba scade mult mai lent din cauza prostiei oamenilor si a celor de la PSD si Antena 3. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb