Magistraţii, complici la furturile din alegeri?

SORIN ROŞCA STĂNESCU
Politică / 5 august 2022

SORIN ROŞCA STĂNESCU

Iată o întrebare absolut dramatică. Dacă există judecători şi procurori într-un număr suficient de mare, care au fost complici la furturile din alegerile în care au fost implicaţi, pentru că le-au supravegheat, atunci întreaga democraţie din România sau mult clamatul stat de drept atârnă de un fir de păr. Care se poate rupe la următoarele alegeri. Încerc să răspund la întrebarea de mai sus utilizând un exemplu la îndemână. Cazul Clotilde Armand.

Întrucât în Sectorul 1 Bucureşti voturile au fost renumărate la solicitarea unui procuror, avem un rezultat stupefiant, care ne arată că alţi procurori şi judecători fie nu şi-au făcut datoria, fie au fost complici politici ai neomarxiştilor. O complicitate care se poate transforma într-una penală. Iată care este situaţia după ce, la solicitarea unui procuror, care din acest motiv a şi fost crucificat, s-au deschis sacii şi s-au renumărat voturile în mai multe secţii de votare. La secţia de votare nr.13, Dan Tudorache a obţinut 393 de voturi, iar Clotilde Armand 286. La secţia de votare nr.24, Dan Tudorache 262, iar Clotilde Armand 121. La secţia de votare 36, Dan Tudorache 225, Clotilde Armand 240. Fac precizarea că cifrele de mai sus sunt conform concluziilor la care a ajuns Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie. În ceea ce priveşte o mulţime de alte secţii, 42, 48, 49, 50, 51, 52, 55, 58, 62, 67, 69, 74, 76,118, 121,151,154, 162,163 şi 164, nu s-au găsit sacii cu voturi. Din totalul de 166 de secţii de votare din Sectorul 1, în urma numărătorii efectuate de către SIIJ, rezultă că 20 de secţii lipsesc cu desăvârşire, iar procesele verbale sunt completate cu zero, în cazul a patru saci există diferenţe mari între ceea ce regăsim pe ROAEP şi ce au constatat cei de la SIIJ - aproximativ 600 de voturi pe care Clotilde Armand le pierde - trei secţii au cel puţin doi saci diferiţi pentru aceeaşi secţie şi, în fine, au fost constatate multiple nereguli cu privire la sigilarea sacilor sau integritatea lor. Din totalul de 91.112 de voturi înregistrate pe platforma ROAEP, 11.441 au fost furate, cele aferente celor 20 de secţii lipsă. Adică 12,56% din total. În urma parcurgerii tuturor proceselor verbale, atât ROAEP cât şi SIIJ, minus cele 20 de secţii care lipsesc, pe ROAEP Clotilde Armand obţine 1.003 voturi şi conform numărătorii SIIJ, iar conform numătorii SIIJ câştigătorul este Tudorache cu 1.715 voturi.

La ce concluzii ne conduc rezultatele oficiale pe care le-am consemnat mai sus? 1). În cea mai sofisticată zonă din perspectivă electorală, Sectorul 1 Bucureşti, s-a furat la greu. Şi în multiple moduri. Pe sub nasul unor magistraţi desemnaţi să verifice ceas de ceas modul în care se produce procesul de votare. 2). S-au furat un număr apreciabil de saci cu voturi, care au dispărut pur şi simplu. 3). În cazul altor saci, voturile au fost înlocuite şi acest fapt este fără niciun fel de dubiu nu numai fiindcă a fost filmat, dar a fost şi documentat ulterior de către procurorii SIIJ. 4). În ciuda acestor constatări, Clotilde Armand a continuat să conducă în calitate de primar Sectorul 1 Bucureşti, Tudorache, care a câştigat alegerile, a continuat să rămână pe tuşă, iar cetăţenii cărora li s-a furat votul au continuat să rămână consternaţi.

Dacă aşa ceva s-a întâmplat în cel mai important sector al Capitalei, pe sub nasul tuturor autorităţilor, şi dacă ulterior nu s-a luat nicio măsură, ne putem lesne imagina ce se întâmplă în această ţară la alegeri. Mulţi sociologi şi analişti se întreabă oare de ce din ce în ce mai puţini cetăţeni înţeleg să-şi exercite dreptul de vot. A dispărut sau s-a diminuat într-un asemenea hal conştiinţa şi responsabilitatea civică? Răspunsul cel mai concludent ni-l poate oferi tabloul prezentat mai sus. Oamenii nu mai au încredere că votul lor este corect numărat. Iar la această neîncredere, iată, au contribuit într-o măsură decisivă şi magistraţii care au supravegheat alegerile, şi cei care au controlat ulterior corectitudinea voturilor, dar, în ciuda celor constatate, nu au luat măsuri. Sau, ironic vorbind, au luat şi, pentru a ne aburi, au făcut nu mai puţin de 166 de disjungeri, astfel încât concluziile la care colegii lor au ajuns să nu aibă în final niciun rezultat.

Ce se întâmplă? Este oare adevărat că neomarxiştii au pus mâna pe justiţie? Sau au făcut-o în conivenţă şi cu liberalii, cu care USR s-a aliat în alegeri?

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Domnule,

    In 2015, cei despre care este astazi vorba, adica Ciolos si ai lui, au inlocuit o lege, inainte ca aceasta sa intre in vigoare, legea 223/2015, emisa de Parlamentul Romaniei cu respectarea tuturor solemnitatilor impuse de Constitutie, lege a carei text a fost publicat in M. Of.  

    Ca urmare, legea emisa de parlament, semnata de cei in drept, publicata in M. Of. nu a mai intrat in vigoare. In locul ei a intrat in vigoare, se pare cu acordul lui Ciuca, textul fara putere de lege, emis de Guvernul Ciolos, care nu purta semnaturile prevazute de constitutie, o falsa lege, care si astazi mai este folosit de CCR si Justitia din Romania.

    La ce sa ne mai asteptam atunci in privinta "alegerilor", daca in Romania o lege este falsificata sub privirile CCR si Justitiei. JUstitie, in treacat fie zis. In fond nu sunt decat niste jefuitori ai banului public, cu salariile si pensiile lor nemeritate.  

    1. PNL,USR ,JUSTITIA si PRESEDINTELE ROMANIEI,sunt COMPLICII PROCURORULUI de la sectorul 1 care a fost delegat sa supravegheze si supervizeze alegerile de la sectorul 1. Toti cei de sus,sunt si CALAII lui DRAGNEA care a fost bagat la PUSCARIE pentru ca doua femei ar fi lucrat CHIPURILE pentru PSD si nu pentru Institutia care le angajase. INTREB: CINE din JUSTITIE a INVESTIGAT IMPRUMUTURILE de 40 de miliarde de euro de catre GUVERNUL ORBAN si CATU.? Unde sau dus acei bani.? De ce nu s-a facut public intrebuintarea lor.? Cine ancheteaza GUVERNUL ORBAN-USR care i-au nenorocit pe Romani prin liberalizarea PRETURILOR la ENERGIEELECTRICA si GAZE.? De ce MINISTRUL POPESCU,nu este CERCETAT pentru VANZAREA catre SAMSARII STRAINI a CURENTULUI ELECTRIC si a GAZELOR NATURALE,care de DREPT APARTIN ROMANILOR si ROMANIEI.? Cei care au GIRAT aceste FURTURI,sunt cei de la PSD,care de DRAGUL CIOLANULUI,in loc ca PARTID de OPOZITIE sa SCOATA ROMANII in STRADA si sa nu se lase pana cand HOTII si INFRACTORII care au DISTRUS ROMANIA si au facut din MAJORITATEA Romanilor SCLAVI in TARA lor,iar acum,tot o tin GAIA-MATU,ca ei ar sti ce trebuie facut ca sa scoata TARA din DEZASTRU,insa nu ii lasa PNL. SOLUTIA. PSD sa iasa de la GUVERNARE si sa scoata romanii la DEMONSTRATII asa cum au facut NEOMARXISTII cand au ATACAT Guvernul pentru ORDONANTA !$,care iata ce buna ar fi fost. Insa PSDul,este condus de niste POLITICIENI care sau PREDAT si ei STRAINILOR. Daca ai curajul sa spui ADEVARUL in aceasta TARA,esti bagat la PUSCARIE. Nu trebuie data vina pe AMERICANI si EUROPENI ci pe TRADATORII care conduc TARA.!

    incredibila descoperire facuta de srs !

    ...

    1. Reprezentantii partidelor din fiecare sectie de vot asista la numaratoare si apoi transmit la centru situatiile, unde sunt centralizate de fiecare partid, asa incat eventualele neconcordante sunt identificate usor.

      E greu de sustinut si mai ales de crezut ca hotii de la PSD au fost furati.

      Dumneata poți crede ce vrei oricât de ușor sau greu este. Adevărul, consemnat de dovezi (filmări, martori și iată și reunumărătoarea acolo unde au reușit să prindă ceva înainte de a fi făcuți dispăruți sacii) este că alegerile au fost furate, iar unii încearcă din răsputeri să ascundă acest lucru.

      Daca asa ceva se poate, adica sa fie sustrasi sacii cu voturi si falsificate la vedere, in fata cetatenilor alegerile si faptasii sa nu fie pedepsiti, atunci justitia romana trebuie reformata din temelii.

      Ca este de groaza.  

    Vezi procurorul sef care l-a albit pe presedinte(fost procuror la Aiud).Ajunge un singur argument sa nu mai ai incredere in justitie.S-a vazut activitatea DNA pe perioada lui basescu.Ce incredere sa mai ai in justitie?Sunt putini judecatori si procurori care nu au renuntat la rolul lor.Cand vezi ce se intampla la nivele inalte din societate nu se poate sa nu-i influenteze pe marea majoritate.

    1. Nu numai justitia este partasa la faradelegile savarsite de procurori si judecatori impotriva cetatenilor romaniei,ci toate cele trei PUTERI,adica PUTERILE ,POLITICA,ADMINISTRATIVA si JUDECATOREASCA,sustinute CONTRACOST de catre PRESA. Vorbind despre EPOCA BETIVANULUI BASESCU,nu putem sa nu ne amintim cum PUTEREA POLITICA,impreuna cu PUTEREA JUDECATOREASCA,au DISTRUS toti OAMENII de AFACERI ROMANI,care au fost plimbati ca si URSUL de la CIRC prin fata DNA,si deposedati de afaceri in favoarea STRAINILOR, apoi au bagat frica in ei si PUTEREA ADMINISTRATIVA,multi dintre OAMENII de afaceri si chiar JUDECATORI,au fost UCISI in PUSCARIE. Crede cineva ca azi,s-a achimbat ceva,NU. Pai cand JUDECATORII nu mai RESPECTA CONSTITUTIA ROMANIEI si nu pun in aplicare HOTARARILE CURTII,invocand SUPREMATIA LEGILOR STRAINE decretate de UNIUNEA EUROPEANA,nu inseamna ca ROMANIA este o COLONIE.? Cum sa le dai SAMSARILOR din ENERGIE 40 de miliarde de lei,pentru faptul ca ei,prin masura luata de PNL-USR de LIBERALIZA ENERGIA ELECTRICA si GAZUL,ii pune pe romani in postura de SCLAVI ai acestor SAMSARI. Tot ni se vantura TEORIA ca STATUL este un PROST ADMINISTRATOR al RESURSELOR TARII si de aceea este obligatoriu ca aceste bogatii sa fie date PRIVATILOR,care in cea mai mare parte sunt STRAINI. Pai atunci de ce ROMANII ii platesc regeste pe PRESEDINTE,GUVERN si PROCURORI si JUDECATORI.? Atunci,sa DESFIINTAM,toate aceste INSTITUTII,sa declaram ca suntem un POPOR de PROSTI si sa le dam pe mana toata ROMANIA STRAINILOR. Am afirmat si imi mentin afirmatia ca actuala asazisa CEARTA intre PNL si PSD,este doar un joc de imagine in timp ce ROMANIA si ROMANII se apropie cu pasi repezi de FALIMENT. CINE poate sa salveze TARA .? RASPUNS,doar ROMANII prin VOT sau DEMONSTRATII MASIVE. !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb