MAGNOR a obţinut în anul 2023 o cifră de afaceri şi un profit cu peste 25% mai mari decât în anul precedent

S.B.
Companii / 5 iunie

MAGNOR a obţinut în anul 2023 o cifră de afaceri şi un profit cu peste 25% mai mari decât în anul precedent

În 2023, MAGNOR, liderul industriei de micro-creditare de tip amanet, a înregistrat o cifră de afaceri netă cu 25% mai mare decât în anul precedent şi un profit care a marcat o creştere de 26% faţă de 2022. În acelaşi timp, valoarea EBITDA este mai mare cu 26% faţă de aceeaşi perioadă. Astfel, în 2023, MAGNOR a avut o cifră de afaceri consolidată de 100,71 milioane de lei faţă de 80,48 milioane de lei în 2022 şi un profit net consolidat de peste 13 milioane lei comparativ cu 10,3 milioane lei în 2022. Totodată, indicatorul EBITDA a crescut de la 13 milioane de lei în 2022, la 16,4 milioane de lei în 2023. Rezultatele financiare ale anului precedent marchează un trend ascendent pe care compania românească îşi propune să îl continue şi în 2024.

"Performanţele obţinute confirmă adaptabilitatea modelului nostru de business, iar diversitatea produselor şi serviciilor din portofoliu ne permite o scalare semnificativă. Avem o strategie de dezvoltare bine definită şi cea mai performantă echipă din industrie. Acestea ne permit să inovăm constant şi să setăm noi standarde," spune Cosmin Popovici, CEO MAGNOR.

Odată cu transformarea CreditAmanet în MAGNOR în urma procesului de rebranding şi lansarea celor două website-uri www.magnor.ro (pentru servicii) şi www.magnorshop.ro (pentru e-commerce), compania a deschis 3 noi magazine în Bucureşti şi în ţară, inaugurând astfel prezenţa în municipiul Craiova. În 2024, MAGNOR are în vedere îmbunătăţirea performanţei magazinelor şi consolidarea reţelei naţionale de agenţii prin atingerea de noi puncte cheie pe hartă. Obiectivele vizează, de asemenea, dezvoltarea ecosistemului digital şi practicilor sustenabile prin politici ESG. "Urmând strategia de dezvoltare pe care o avem, suntem încrezători că vom continua să livram valoare sustenabilă pentru toţi stakeholderii", explică CEO-ul MAGNOR.

MAGNOR dezvoltă trei linii de business - micro-creditare pe termen scurt, tip amanet, comerţ cu bunuri mobile şi schimb valutar. Compania românească administrează cea mai diversificată platformă de comerţ cu metale preţioase, electronice, bijuterii şi produse de lux şi pune la dispoziţia cumpărătorilor o echipă formată din experţi acreditaţi. Aceştia pot evalua cu precizie bijuteriile din aur şi cu diamante, ceasurile şi genţile de lux, dar şi produsele electronice de larg consum, precum smartphone-urile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb