Mandachi Hotel&Spa raportează rezultate în creştere în acest an

A.F.
Comunicate de presă / 9 noiembrie 2023

Mandachi Hotel&Spa raportează rezultate în creştere în acest an

Mandachi Hotel&Spa, primul hotel din România care integrează mai multe concepte francizabile, raportează rezultate în creştere în acest an. Complexul hotelier de patru stele din Suceava a anunţat pentru primele nouă luni din 2023 o majorare a cifrei de afaceri de 17,5%, precum şi a profitului de exploatare cu 32%, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, rezultatele au fost susţinute de creşterea numărului de camere vândute (+7%) şi de oaspeţi cazaţi (+8%). O contribuţie substanţială a avut însă şi departamentul de evenimente şi evenimente corporate, care a înregistrat un plus substanţial de 50% a numărului de participanţi.

"În primele nouă luni din 2023, numărul total de oaspeţi - în hotel, restaurant, Spa şi la evenimente - a depăşit 93.000 de persoane. Per total, în cei cinci ani de activitate, Mandachi Hotel&Spa a atras peste 640.000 de turişti din 100 de ţări. Pe primele locuri în clasamentul ţărilor de provenienţă sunt Ucraina, Italia, Germania, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. La nivel naţional, pe primul loc se situează Bucureştiul, urmat de judeţele Suceava, Iaşi, Bacău şi Neamţ", a declarat Neculai Ciulu, director general Mandachi Hotel&Spa.

Mandachi Hotel&Spa, pe prima pagina a New York Times

Ȋn martie 2022, la scurt timp de la izbucnirea conflictului din Ucraina, Mandachi Hotel&Spa a fost printre primele unităţi din ţara noastră care a găzduit refugiaţi din ţara vecină, inclusiv animalele de companie ale acestora. Ȋn total, peste 5.400 de persoane şi 1.000 de necuvântătoare au primit cazare, hrană şi transport, ȋn mod gratuit, la iniţiativa proprietarului Ştefan Mandachi. Povestea şi o fotografie din hotel au ajuns pe prima pagină a faimosului ziar The New York Times.

Management şi proiecte noi

Pentru a creşte nivelul de atractivitate al ofertei - adresate atât oaspeţilor, cât şi vizitatorilor -Mandachi Hotel&Spa a anunţat, la finalul lunii septembrie, lansarea unui nou meniu tradiţional şi internaţional. "După luni de muncă asiduă şi cercetare, noul meniu al restaurantului Cucinotti împleteşte autenticitatea gastronomiei româneşti cu rafinamentul gastronomiei mediteraneene. Fiecare detaliu de design, modul de servire, precum şi flexibilitatea echipei Cucinotti contribuie la crearea unei atmosfere calde şi aduce un plus de savoare chiar în inima Bucovinei", a explicat Neculai Ciulu, director general Mandachi Hotel&Spa.

Noul management al complexului hotelier îşi diversifică şi oferta pe zona de entertainment. Din noiembrie, clienţii Mandachi Hotel&Spa vor putea asista la o serie de concerte live, cu unii dintre cei mai cunoscuţi artişti autohtoni. Pe lista invitaţilor se află nume de marcă, precum: Ştefan Bănică Jr., Horia Brenciu, Connect-R, Zdob şi Zdub, Raluka Balkanik, Irina Rimes, Elena Gheorghe, Nicolae Furdui Iancu şi Veta Biriş, Clejanii, Taraful Cleante, Taraful de la Vărbilău şi multi alţii.

Mandachi Hotel&Spa ocupă primul loc în recomandările Tripadvisor pentru Suceava. Este singurul hotel din oraş care dispune de un centru Spa în incintă, trei saune - turcească, bucovineană şi hammam - două jacuzzi, precum şi de o piscină de mari dimensiuni.

Rezultatele în creştere şi noutăţile anunţate de Mandachi Hotel&Spa survin la şase luni după schimbarea managementului complexului. Ştefan Mandachi a ieşit din business-urile din domeniul HoReCa pentru a se concentra pe zona de educaţie online şi activităţi umanitare. Ȋn vara anului 2023, el a lansat Franchise Generator, primul program de mentorat pentru antreprenorii români care vor să-şi transforme afacerea într-un lanţ de francize.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb