MARCEL CIOLACU: ''Această coaliţie naţională PSD - PNL - UDMR va ţine cel puţin până în 2024''

G.U.
Politică / 22 noiembrie 2021

''Această coaliţie naţională PSD - PNL - UDMR va ţine cel puţin până în 2024''

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, susţine că va dura cel puţin până în anul 2024 coaliţia de guvernare formată între PSD, PNL şi UDMR, transmite Agerpres.

Acesta a fost întrebat astăzi, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD, dacă, peste un an şi jumătate când ar urma rotaţia la şefia Guvernului, social-democraţii vor mai avea şansa să dea premierul şi dacă el crede că actuala coaliţie PSD - PNL - UDMR va mai exista atunci.

"Eu sunt un om de bună credinţă. Cred, în primul rând, că Partidul Social Democrat trebuia să intre la guvernare şi să îşi asume această intrare la guvernare, să stabilizăm România. Întotdeauna plec cu bună credinţă în orice construcţie politică şi alături de colegii mei şi alături de adversarii politici şi cred că această coaliţie naţională va ţine cel puţin până în anul 2024", a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă în cadrul protocolului politic există un mecanism clar stabilit pentru rotaţia la guvernare, el a spus: "Categoric, este şi o dată menţionată foarte clar, 25 mai, când se face această rotaţie, care se face prin Parlament".

Rugat să ofere detalii despre mecanismul de rotaţie la guvernare, Ciolacu a explicat: "Presupun că se întâmplă cu demisia prim-ministrului, automat pică întregul Cabinet şi se vine cu alt Cabinet în Parlament şi cu program de guvernare. Sperăm ca programul de guvernare după un an şi jumătate să fie la jumătate".

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. PCR=Hitler!

    1. si "= Stalin" ! Sa nu uitam de toti bagabonzii si nespalatii Istoriei, da?!?

    Nici nu au început bine și deja au exista fricțiunile! Olguța îl laudă pe Ciolacu că le.a pus.o bine PNL istilor, PNListii că s.au ars deja în toate orificiile iar o parte dintre ei sunt pe picior de plecare.... Chiar credeți că.i apuca vara?! Oricum, ce.a făcut dulapul de la Cotroceni și cu Superman este de cea mai joasa speță a caracterului uman! Au murit aproape 20 000 oameni în valul patru doar că sa.si facă ei jocurile oribile! Există totuși un bumerang al sorții, ce semeni aia culegi!

    1. Doamne ferește, prietene, doar n-ai crezut vreo iotă din ceea ce-a declarat plăvanul în ultimii 5 ani...

      Si ministrul mediului de la UDMR care vrea sa salveze Europa de incalzirea globala aruncand pe geam 10.000 de centrale termice de apartament romanesti. Bravo, tati, Asia construieste sute de centrale noi pe carbune, dar tie ti s-a pus pata pe amaratele noastre de centrale de apartament. Abia am inceput si noi sa ne civilizam putin si sa descoperim apa calda... :) Taxam luxul, nea Marcel !

      Asteptam 20 minute sa vina apa calduta la etajul 4 si se duceau pe canalizare sute de litri, dar asta inseamna ecologie la ministrul mediului :)

      50% din populatia Romaniei se incalzeste cu lemne, dar asta nu inseamna poluare si emisii de CO2 la domnul ministru, pentru caci lemnul este natural. 

      Orice plavan de la oras stie ca centrala termica de apartament sta mai mult oprita ziua cand nu este nimeni acasa si seara porneste de 3 ori si ai caldura toata noaptea. Iar daca vrei apa calda, in 10 secunde ai apa calda la robinet.

      Constitutie si centrale termice, asta e prioritatea UDMR. Taxam luxul, nea Marcel ...:) 

    Alianta asta toxica sper sa dispara cat mai repede. Alianta intre hoti si sabotori.

    pana in ianuarie-februarie 2022

    mai apoi incep trepidatiile economice si sociale ....

    mai apoi protestele de strada prin februarie-martie 2022.... etc...  

    1. sorry ... e seara si sunt obosit. Cele scrise mai sus se refereau la guvernul Ciuca.

      Da, alianta intre partide va dura mai mult de ianuarie - februarie 2022.  

      Cand vor cadea , vor cadea toti de mana, ... asta e adevarat.  

      Nu incepe nimic banchere.Prostimea va avea cresterea salariului minim,pensionarii ceva p-acolo si ei.Despre bugetari,ce sa zic.P-aia nu-i scoti in strada decat cu geanta suspecta uitata de cineva in institutie.Asa ca pana se gata hoitul(aka banii PNRR) acolo stau toti.USR trebuia sa inghita toate galustile si sa stes naibii acolo-n guvern.Asa nu mai pupa guvernare veci !!! Pacat.Parca au avut un pic de orientare spre reforma.

    ...

    1. vezi ca si George Simion s-a stricat la cap!

      am vazut in Adevarul ca George (seful de la AUR) si un vicepresedinte de la AUR se intreceau in avansarea a cate unui nivel de amenda (ba 10.000 ba pana la 100.000 ron) pentru firmele care accepta la munca angajati care nu au certificatul nazist verde!  

      Repet: AVETI GRIJA CA AUR E IN POZITIA SA TRADEZE ROMANIA SI PE ROMANI ALATURI DE CELELALTE PARTIDE SATANISTE DIN ROMANIA SI SA ACCEPTE EXISTENTA CERTIFICATULUI VERDE, INSTRUMENT DE CONTROL NECONSTITUTIONAL !!!!!  

      Urmariti cu atentie declaratiile tuturor si mai ales ale AUR!  

      AUR in realitate nu se impotriveste introducerii certificatului verde! Sau au fost si ei cumparati sau erau tradatori de la inceput.  

      Cand am intuit ca toata clasa politica se va prabusi in sange si noroi sub presiunea unei revolutii mai mari decat in 1989 .... trebuie sa va spun ca am avut si eu indoielile mele in fata a ce ziceam.  

      Caci ... nu prea avea logica totala ceea ce ziceam (in fraza anterioara) in fata existentei unei forte populare, care chiar sa lupte pentru romani (ma refer la AUR) ! Eh... declaratiile vazute in Adevarul si in alte surse ma amarasc si ma surprind pana si pe mine... am reusit performanta sa ma iau pe mine insumi prin surprindere si sa imi dau seama ca pana la urma chiar am si o sa am dreptate!  

      Clasa politica romaneasca IN INTREGIMEA EI (inclusiv tradatorii de la AUR care vor permite introducerea certificatului verde nazist ...e adevarat intr-o forma mai laxa, mai fara vaccinare) va fi izbita de muchia de fier a Istoriei si va muri in propria baltire mizerabil a unei comotii ireversibile....  

      Pentru o vreme cei de la AUR m-au pacalit, recunosc.  

      Dar incep sa le vad adevaratele culori !  

      Ma si intrebam de ce naiba nu o zic explicit ca: a. resping obligativitatea vaccinului covid ? si b. resping EXISTENTA certificatului verde nazist ?  

      De ce AUR daca intr-adevar iubeste pe romani nu pot satisface aceste doua puncte: a si b ?!?!?!?!  

      Raspunsul e simplu si sta in premonitia mea. Sunt si ei inca o constructie a serviciilor interne de informatii, inca un "wild card" in care romanii sa isi puna a-nu-stiu-cata-oara increderea ca ...iata! In sfarsit cineva ii reprezinta!  

      Acum stiu ca am dreptate, acum stiu de ce am anticipat ca TOTI reprezentantii clasei politice romanesti vor fi tinta revolutiei care va veni in intervalul martie 2022-aprilie 2023, o revolutie infinit mai sangeroasa si cu mai multi morti in Romania decat in 1989.  

      Dumnezeu sa apere tara asta ca mare incercare are inaintea sa!

      Dar mai apoi am certitudinea ca va fi bine, in mod sincer va fi democratie si meritocratie si bine. Dar greu pret avem de platit!  

      Am cautat declaratiile lui GS despre nivelurile amenzilor avansate,dar nu am gasit nimic.Ceva dovezi sau informatii concrete daca aveti.

      Ziceai ca-i seara si esti obosit.Du-te si culca-te omule ! Si dormi mai mult.Asa fo' cateva zile.Poate-ti revii !!!!

      buna,

      am cautat pe google, nu am mai gasit nimic.  

      Dar pot sa jur ca mi-a trecut prin fata ochilor acum 4-5-6 zile un articol cu informatia asta.  

      Doar ca nu am salvat linkul.

      Imi pare rau, retrag aceasta informatie, nu pot sa o probez.  

      Buna,

      am mai cautat SI AM GASIT LINKUL !!!  

      BUn, pentru ca nu pot posta linkuri aici uite cum facem:  

      da cautare pe google dupa o fraza din articol - e din Adevarul . Vei gasi primul link din Adevarul in sirul de cautari.  

      Fraza de cautat pe google: " PNL vrea sancţionarea angajatorilor care nu respectă aplicarea Certificatului verde cu amenzi de la 10.000 de lei la 100.000 de lei, în timp ce aleşii AUR se contrazic în ceea ce priveşte cuantumul amenzilor. În timp ce liderul deputaţilor, Antonio Andruşceac vrea amenzi cuprinse între 5.000 de lei şi 10.000 de lei, George Simion (copreşedinte AUR) vrea sancţiuni între 50.000 de lei şi 100.000 de lei. " 

      Articolul se numeste : Partidele relaxează condiţiile privind Certificatul verde. Cine vrea recunoaşterea testelor care arată prezenţa anticorpilor  

      Acolo se vede pozitia AUR ca ei nu s-au opus total existentei certificatului verde ci au urmarit conditii "indulcite" pentru angajati si angajatori!  

      DECI IN CONTINUARE EU SUSTIN CE AM SCRIS LA COMENTARIUL MEU DE MAI SUS CU PRIVIRE LA AUR !

      p.s. si ma bucur ca am gasit linkul. Eu nu sunt o jivina de om care minte cand scrie aici. Cand am zis ca mi-a trecut informatia prin fata inseamna ca nu mint, chiar am gasit-o.  

    Orice, numai sa scapam de useristi. Marea peoblema a Romaniei o reprzinta userismul: demagogie, mediocritate, palavrageala, social media desantat, hastagism jegos. Foarte bine ca s-au unit ciuma rosie si enterocolita galbena!

    1. Și oameni inteligenți ca tine pot fi proști de bubuie în politică. USR e un partid adevărat! Dacă printr-un concurs de împrejurări fericit ar conduce România 4 ani ar schimba complet clasa politică!

      Nu-i vorba ca si pe tine te duce mintea mult.Omul face misto de alianta asta ciudata.Totul e sa te prinzi.

      Si restul cu ce sunt diferiti? Au mai multi postaci?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb