Marcel Ciolacu a declarat că "PNL nu mai există, s-a întors PDL cu austeritatea"

C.B.
Politică / 9 aprilie 2020

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că "PNL nu mai există, s-a întors PDL cu austeritatea" şi a afirmat că "băgarea forţată a României în şomaj" nu este o soluţie.

"PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea! În 2010, experimentul austerităţii şi-a dovedit eşecul! A-l repeta acum înseamnă (...) ticăloşie şi interese ascunse sub umbrela stării de urgenţă. La fel, nu reeditaţi scenariul prost prin care aţi învrăjbit atunci privatul contra statului şi invers! Nu distrugeţi din nou România ! Dacă nu ştiţi ce şi cum să faceţi, luaţi exemplul de la celelalte state! Toate injectează munţi de bani în economie pentru a-şi salva atât sistemul privat, cât şi producţia internă. În plus, toate promovează soluţii sociale concrete şi curajoase pentru toate categoriile afectate. Băgarea forţată a României în şomaj nu este o soluţie, chiar dacă e tot ce aţi putut găsi", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că încet, încet poporul începe să vadă "adevărata faţă" a celor de la guvernare.

"În timp ce îi ţineţi pe români în case - fără să îi şi testaţi - românii văd cum faceţi angajări pe şest, camarila de partid fiind abonatul unic. În timp ce privatul este omorât cu bună ştiinţă, românii văd că firmele voastre de partid cresc prin achiziţii total netransparente şi din ce în ce mai controversate. Nu sunteţi veşnici! Nu veţi scăpa de răspundere", a mai afimat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. ,,munti de bani "... de unde sa bagam noi in economie....

    Guvernantii chiar iubesc sa tina salariatii in somaj platit de guvern !? 

    Ai studii medicale ?

    Nea ciolacu, sau nu mai esti bine , sau esti prea rau intentionat 

    Ce discurs gaunos si populist mai are si asta!!! Credeam ca e mai responsabil, dar vad ca tot un dancil e! Tot fac propuneri cu sa se dea, dupa ce au dat ei tot ce se putea si mult mai mult decat trebuia! Pomeni peste pomeni, fara cap, fara justificare! Sa nu se mai plateasca rate,facturi nimic! Toata lumea sa stea acasa dar sa ni se dea!! Asta arata cat de iresposabili si inconstienti sunteti, comunisti vopsiti!! De unde sa se tot dea, pomanagiilor, daca nu se pune nimic in loc? Nu va e pic de rusine, ati indatorat tara asta sa tot dati voi pomeni, acum vret s o distrugeti de tot? Cine plateste ma datoriile, ca ati intors tara asta cu 30 de ani inapoi, cu mentalitatea asta de a face din toti asistati sociali!

    PSD ul are toata vina ca tara este in situatia grea economica in care se afla. Au aruncat cu bani in toate partile si acum cand suntem in criza sanitara grava si mor oameni guvernul a ramas fara bani si cauta solutii. Eu zic dl Ciolacu ,,ciocul mic si capul la cutie,, Aveti tupeu cu aceste declaratii .. Eu propun reducerea cu 50 % a salariilor parlamentarilor daca participa la sedinte on line. Daca nu participa la sedinte sa intre in somaj tehnic ca toata lumea. PSD ul si-a batut joc de popor cat a fost la guvernare 3 ani si acum baga bete in roata.. Rusine PSD sper sa ajungeti la 9 % la alegeri.

    1. Vad postacii PDL au fost reactivați de PNL. Bagati pe toata lumea in somaj e sloganul febrei galbene in Pandemie. SUA, UE, Banca Angliei baga munti de bani in economie prin tiparirea lor. Romania tiparesc bani pentru a cumpara titluri de stat prin BNR de pe piata secundara de la banci. Deci tiparim sa finantam economiile altor state deoarece bancile nu mai participa la achizitia de titluri de stat i Romania ci isi repartriaza liniile de finantare la bancile mama.

      ...” Romania tiparesc bani ”

    Vântul răului bate de la CASA POPORULUI...

    Care liberali?????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb